PÅ BEDRINGENS VEI: Bjarte Myrhol har begynt å trene rolig igjen etter at han ble operert for testikkelkreft for halvannen måned siden for så å bli satt på cellegiftkur. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
PÅ BEDRINGENS VEI: Bjarte Myrhol har begynt å trene rolig igjen etter at han ble operert for testikkelkreft for halvannen måned siden for så å bli satt på cellegiftkur. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Myrhol tilbake i trening etter kreftoperasjonen

Håper på EM-spill i januar.

Håndballproffen Bjarte Myrhol er tilbake i trening etter kreftoperasjonen i august.

Myrhol ble operert for testikkelkreft for halvannen måned siden og så satt på cellegift. Tysklandsproffen har vært gjennom en tøff tid, men har begynt å trene rolig igjen, skriver Aftenposten.

- Ja, jeg er med på noen øvelser. Men kondisen er på bånn, og jeg aner ikke når jeg kan spille igjen. Jeg får vel først et fem minutters innhopp, så sju minutter og så videre, sier Myrhol til avisen.

Rhein-Neckar Löwen-spilleren tror han kan være med til EM i Serbia i januar.

- Jeg er helt sikkert spilleklar. Hva jeg blir god for, vet jeg ikke. Det tar sikkert ett år før jeg er tilbake i den formen jeg var i, forteller Myrhol, som også har lyst til å være med på landslagssamlingen før Norge skal møte Makedonia, Litauen og Portugal på hjemmebane i november.

(NTB)