Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myrvold: - Ikke skyldig

Kokaintiltalt hockeyspiller.

(Dagbladet.no): Ishockeyspiller Anders Myrvold svarte nei på spørsmål om skyld da han møtte i Oslo Tingrett i formiddag. Dermed fortsetter saken.

VIF-spilleren er tiltalt for besittelse av kokain.

Narkotikasaken skyldes en episode i Oslo 10. august i fjor, da VIF-backen ble pågrepet utenfor et utested i Hegdehaugsveien. 0,004 gram kokain ble beslaglagt i nærheten av 30-åringen og en kamerat, og Myrvold ble tatt med til politistasjonen.

Hockeyproffen fikk et forelegg for brudd på legemiddelloven, som han vedtok samme natt. I etterkant hevdet veteranen at det hele var en misforståelse, han trodde han fikk bot for bråk.

I fjor høst opphevet Borgarting lagmannsrett forelegget. Statsadvoktaten svarte med å reise tiltale. Blodprøver av Myrvold viste ingen spor av narkotika.

Det kom ikke som noen overraskelse at han erklærte seg ikke skyldig i dag.

-  Vi hadde sjølsagt håpet at statsadvokaten ikke skulle reise tiltale etter lagmannsretten kom med sin kjennelse. Men gjennom vår bevisførsel i tingretten håper vi å kunne bevise at Myrvold er uskyldig, sa advokat Øystein Storrvik til Dagbladet i slutten av mars.

Dersom Myrvold finnes skyldig venter trolig ei bot på tre-fire tusen kroner.

I RETTEN I DAG: Anders Myrvold med advokat Øystein Storrvik i Oslo Tingrett. Foto: Scanpix
I RETTEN I DAG: Anders Myrvold med advokat Øystein Storrvik i Oslo Tingrett. Foto: Scanpix Vis mer

Dagbladet.no kommer tilbake med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling