Myrvold fikk sparken i Stavanger Oilers

- En personalsak.

FERDIG I OILERS: Anders Myrvold, som nylig deltok i VM for Norge, har blitt oppsagt av sin klubb Stavanger Oilers.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
FERDIG I OILERS: Anders Myrvold, som nylig deltok i VM for Norge, har blitt oppsagt av sin klubb Stavanger Oilers. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Den norske landslagsspilleren i ishockey, Anders Myrvold, har fått sparken i Stavanger Oilers, skriver Rogalands Avis i dag.

- For ett år siden skrev Stavanger Oilers en omfattende treårsavtale med Anders Myrvold. Denne avtalen er nå avsluttet, med bakgrunn i manglende oppfyllelse av enkelte vilkår. For øvrig anser klubben dette som en personalsak, og vi vil derfor ikke gi ytterligere kommentarer, sier styreleder i Oilers, Tore Christiansen til avisa.

Myrvold signerte for Stavanger-klubben i fjor sommer, og klubben uttalte den gang at de ønsket å bygge framtidens Oilers-lag rundt backen.

Ifølge Rogalands Avis er også Myrvolds jobb i Solution, et selskap styreleder Tore Christiansen er medeier i, avsluttet med oppsigelsen i Oilers.

Bekrefter oppsigelsenMyrvolds advokat Øystein Storrvik, bekrefter at hans klient har mottatt en oppsigelse.

- Jeg har snakket med Myrvold i dag, og det stemmer at han er oppsagt. Men foreløpig ønsker vi ikke å kommentere noe mer rundt dette, sier Storrvik til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer