Myrvold i VIF ut karrieren

Et løfte om jobb etter idrettskarrieren knytter Anders Myrvold (31) til Vålerenga.

-  Vi har signert Anders på en kontrakt for resten av karrieren, forteller en fornøyd markedsdirektør i Vålerenga Hockey, Jan Tore Kjær til Dagbladet.

Men samarbeidet stopper ikke ved vantet.


-  Vi har også inngått en avtale om en karriereplan som innebærer at Anders er sikret en utdannelse og jobb, enten i VIF eller hos en av våre sponsorer etter idrettskarrieren, sier Kjær.

Han håper Myrvold vil være lenge i klubben, og røper at backen kan være en mulig arvtager for hovedtrener Espen \'Shampo\' Knutsen om noen år.

-  Det er en realitet at trenere sjelden sitter mer enn seks-sju år. Da vil vi nærme oss tida da Anders begynner å se på andre muligheter. Vi håper å tror han har mye å bidra med i mange år framover.

Kjær sier likevel at Myrvold fortsatt er viktigst med kølle i hendene og skøyter på beina.

-  Han er bare 31 år, og kommer til å være en av de viktigste brikkene våre i flere år framover. Han har en guts og en vinnerkultur vi ikke kan få for mye av i Vålerenga, sier Jan Tore Kjær.

RÅSKINN: Anders Myhrvold blir sannsyneligvis i VIF ut karrieren. Her gjør han livet surt for tidligere kollega Ray Witney under en kamp mellom Norge All Stars og NHL World Stars i 2004. Foto: ARNT. E. FOLVIK
RÅSKINN: Anders Myhrvold blir sannsyneligvis i VIF ut karrieren. Her gjør han livet surt for tidligere kollega Ray Witney under en kamp mellom Norge All Stars og NHL World Stars i 2004. Foto: ARNT. E. FOLVIK Vis mer