Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myrvold kan bli Stjernen-klar i morgen

- Må ha ja eller nei nå.

HØYAKTUELL FOR STJERNEN: Men Morgan Andersen krever et svar fra Anders Myrvold umiddelbart. 
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
HØYAKTUELL FOR STJERNEN: Men Morgan Andersen krever et svar fra Anders Myrvold umiddelbart. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet.no): Hockeyspiller Anders Myrvold blir trolig klar for Stjernen i morgen. Da skal Stjernen-trener Morgan Andersen ha et møte med hockeyspilleren som ikke har hatt en klubb siden han fikk sparken fra Stavanger Oilers i våres.

- Vi har signalisert lenge at vi ønsker Anders. Det er fortsatt vårt standpunkt, og jeg håper vi kan få til en avklaring på et møte i morgen, sier Morgan Andersen til Dagbladet.

Mange klubber har vegret seg for å hente backen, som ble kåret til Norges beste i VM i våres, på grunn av alle negative episodene han har vært involvert i.

Stjernen ønsker likevel å gi Myrvold en ny sjanse på isen.

- Vi vet at det er kontroversielt å hente Myrvold, men vi har diskutert han på alle beslutningsnivåer i klubben, og hos sentrale folk blant våre sponsorer, sier Morgan Andersen.

Stjernen setter flere betingelser til Anders Myrvold som han må innfri før han får kontrakt med Fredrikstad-klubben. Men Andersen vil foreløpig ikke gå i detalj på hva de går ut på.

- Jeg vil ikke si noe om det nå, men det er noe vi vil være helt åpne på dersom vi ender opp med en avtale med Myrvold, sier Morgan Andersen.

Dagbladet har ikke fått tak i Myrvold selv for en kommentar til den nærliggende overgangen til Stjernen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling