Myrvold krever nytt landslag

- De beste må spille på landslaget. Med A-VM på hjemmebane har vi ikke råd til å la klassespillere sitte hjemme. Landslagstrener Leif Boork må snarest ta kontakt med dem som er gode nok, sier Djurgården-proffen Anders Myrvold.

Myrvold og Espen Shampo Knutsen har i klartekst fortalt Boork hvem som må hentes inn i varmen. Men Myrvold vil ikke ut med hvordan hans egen tropp ser ut.

- Vi vil ha sju mann tilbake i troppen. Det betyr at tilsvarende antall må ut. Forteller jeg hva vi ønsker, setter jeg spillere opp mot hverandre. Det blir for dumt, sier Myrvold.

Sju nye inn

Vålerengas Jan Roar Fagerli, Geir Hoff, Vegar Barlie og Rune Fjeldstad, Storhamars Petter Salsten samt Tyskland-proffene Tommy Jacobsen og Rob Schistad er gutter Myrvold vil ha tilbake i landslagssammenheng.

- Alle på landslaget har meninger om hvem som bør være med. Selvsagt er det Leif Boork som tar ut troppen, men jeg gir mitt syn til beste for norsk ishockey. Laget blir bra, det, men de beste må være med.

Ingen boikott

- Jeg håper Leif Boork tar kontakt for å få de sju nevnte til å spille for Norge igjen.

- Vil du og Shampo trekke dere fra landslaget hvis dere ikke får gjennomslag for synspunktene?

- Det virker som om Shampo gjør det. Jeg vil ikke lage noen privat boikott og skal gjøre mitt til at norsk ishockey blir bedre, sier Anders Myrvold.

<B>VIL HA ENDRINGER: </B> Jeg vil ha syv mann tilbake i troppen. Det betyr syv mann ut, sier Anders Myrvold.