Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anders Myrvold legger opp

Myrvold legger opp igjen - etter én kamp i VIF-drakta

Ishockeyspilleren Anders Myrvold (42) gjorde comeback for Vålerenga og spilte mot Storhamar fredag. Det ble med den ene kampen på isen.

LEGGER OPP: Anders Myrvold har bestemt seg for å legge opp. Foto Thomas Rasmus Skaug / SCANPIX .
LEGGER OPP: Anders Myrvold har bestemt seg for å legge opp. Foto Thomas Rasmus Skaug / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

42-åringen skriver i en pressemelding sendt TV 2 om hvorfor det ikke blir mer spill for Vålerenga i ishockeyens eliteserie.'

– Jeg driver en business hvor jeg trener firmaer. Dette har jeg prøvd å kombinere 100 prosent ved siden av og komme tilbake på hockeybanen. Jeg har også en familie med lille Emilia på to år i spissen som jeg knapt har fått sett i denne perioden. Det er på ingen måte optimalt, forklarer Myrvold.

Comebacket ble klart 1. september. Da var det seks år siden forrige kamp. Myrvold sier at han fikk en verdig avslutning.

– Åpningskvelden med 5500 tilskuere i Gjøviks Fjellhall føler jeg er en verdig og god avslutning på en lang hockeykarriere med både nedturer og masse oppturer, forteller Myrvold.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!