Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myrvold neppe til OL

- En helhetsvurdering.

NY KLUBB - VRAKET FRA LANDSLAGET: Anders Myrvold har gått til Stjernen, men han er ikke med i den ferske landslagstroppen. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
NY KLUBB - VRAKET FRA LANDSLAGET: Anders Myrvold har gått til Stjernen, men han er ikke med i den ferske landslagstroppen. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer

|||Roy Johansen fant ikke plass til Anders Myrvold i troppen som med få unntak trolig også blir OL-troppen i februar.

- Anders Myrvold er ikke tatt med på grunn av en helhetsvurdering. Det være seg på og utenfor isen, sa sportssjef Petter Salsten til NTB om vrakingen av Myrvold.

- Er landslagsdøra helt lukket for ham?

- Jeg kan si så mye at han har en lang vei fram, sa Salsten.

Myrvold nektet å la seg teste for narkotika i sommer og fikk dermed sparken i Stavanger. Søndag gjorde han comeback i Stjernen med bravur og laget fra Fredrikstad har så langt vunnet begge kampene med Myrvold på laget.

Troppen til kampene mot et sammensatt hviterussisk lag og Frankrike er så å si identisk med troppen fra VM i Sveits. Anders Bastiansen er ikke med på grunn av personlige årsaker, mens Mathis Olimb er med igjen etter ankelbruddet.

Istedenfor Myrvold er den unge Vålerenga-backen Brede Frettem Csizsar tatt ut.

- Brede har hatt store framskritt og håper at han kan ta ytterligere et steg framover med disse kampene, sa sportssjefen.
Landslagssjefen selv, Johansen, var ikke tilgjengelig for ytterligere kommentarer til uttaket.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling