Myrvold og Barlie tilbake i Vålerenga

Fem nye navn i «Operasjon kongepokal».

Vålerenga Ishockey har forsterket stallen foran sesongavslutningen og NM-sluttspillet. Tre nye og to tidligere Enga-spillere ble mandag klare for å kjempe for Oslo-klubben. Anders Myrvold og Vegar Barlie gjør comeback på Jordal amfi.

Anders Myrvold fikk ikke noen NHL-kontrakt og etter mye om og men, har han nå bestemt seg for å spille for Vålerenga som han gjorde sist sesong.

Vegar Barlie gjør også comeback på isen. Han la opp forrige sesong på grunn av familiære årsaker, men har trent med Vålerenga i vinter. Nå skal han også bidra i kamper.

Oslo-klubben har i tillegg sikret seg den amerikanske løperen Brad Defauw som spilte for Carolina Hurricanes i NHL i sesongen 2002-2003. Canadieren Curtis Sheptak er også hentet til Oslo. Han kan spille både løper og back og har spilt 36 landskamper for Canada og spilt i finsk og tysk serie.

Den målfarlige tsjekkiske løperen Tomas Chlubna er også på plass på Jordal. Han har spilt i Tsjekkia, Russland og Finland.

Det er aksjonærer og sponsorer i klubben som har gjort forsterkningene mulig. Klubben kaller det selv for «Operasjon kongepokal».

Erkerivalen Storhamar leder den norske serien i ishockey suverent for øyeblikket.

(ANB)

TILBAKE I VÅLERENGA: Anders Myrvold er en av fem spillere som skal redde sesongen for Vålerenga.