Myrvold-seier i natt

LOS ANGELES (Dagbladet.no): New York Islanders-Tampa Bay 7-4. Anders Myrvold (25) debuterte som venstreving for Islanders i natt. Og laget hans vant sin første kamp siden 7. november.

Myrvold spiller til vanlig back, men ble dyttet inn på laget som venstreving i fjerderekka mot Tampa Bay. Nordmannen fikk bare fem minutter spilletid fordelt på sju bytter, men var en del av andreoppstllingen i over- og undertallsspill.

25-åringen gjorde seg mest bemerket da han i første periode stjal pucken fra Vincent Lecavalier som fulgte opp med å slå beina under Myrvold. Tampa Bay-spilleren måtte betale med to minutter i utvisningsboksen.

Den storvokste Akershus-gutten, som spilte sin 14. NHL-kamp, fikk også fyrt av et skudd - i kampens siste sekund da han spilte noen sekunder som back.

Myrvold var ikke på isen ved noen av målene, men klarte seg bra i sitt NHL-comeback.

På dagens trening fortsetter kampen om å få bli i NHL. Myrvold må imponere for å spille seg inn blant lagets seks faste forsvarere.

New York Islanders brøt tapsrekka som sto på åtte foran nattas møte med Tampa Bay. Kampen bar preg av mange utvisninger, og to lag som er desperate etter poeng. Tampa Bay har det yngste og lavest betalte mannskapet i NHL, men har klart å skrape sammen 20 poeng så langt denne sesongen. Islanders har 18 etter nattas triumf. Til sammenligning har Columbus 16 poeng - minst i NHL.

Bare 3500 tilskuere var tilstede i Nassau Coliseum.