Mysenkarer til Leangen med seiersambisjoner

Cato Antonsen og Per Oleg Midtfjeld tar turen til Leangen travbane med store ambisjoner i V75 lørdag,

Se Bengts travtips• Her er sjansen til å vinne 46 millioner!

Cato Antonsen laster opp tre stallhester på transporten til Trondheim fredag morgen. Horgen Geir, Ambro Skeeter S.L. og Auro News skal forsvare stallens ære. Kuske-Cato har mest tro på førstnevnte. I tillegg kusker han Kjell Teigen-trente Høiby Lunar som han tror kjemper om seieren i V75-finalen.

- Horgen Geir (V75-3/V5A-5) blir bedre og bedre. Han er kraftig på gang og var flink etter galoppen sist. Jeg kjørte 1.24 siste 1000 meter med ham da. Jeg tror han skal takle reisen greit.

Han er rolig som en sau borte og mer gal hjemme. Lørdag står han helt riktig inne i løpet, og jeg tror vi skal kjempe i toppen, sier Cato Antonsen.

- Det er bare to måneder til Derby som er sesongens store mål for Horgen Geir, og han er på rett vei.

Når det gjelder Ambro Skeeter S.L., (V75-5) så ble han syk etter sitt strålende seiersløp på Forus i februar. Han har fått det pent en periode. Sønnen min Gøran kjørte bare innvendig og pent med ham sist, og han satt fast til slutt. Han trengte den gjennomkjøringen. Ambro Skeeter S.L. har en fin oppgave, og er veldig bra på sitt beste. Vi står fint til spormessig, og han er helt på høyde med selskapet han møter. Han trener fint, og formen er bra. Jeg vet ikke hvordan han takler banen. Får vi tet akter jeg å sitte der så lenge det går, og håper det holder helt inn. Jeg synes han bør ende blant de tre første i mål.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Auro News (V75-6) holder veldig fin form. Men vi trakk et kjedelig åttende spor ytterst bak bilen. Det kan bli tungt herfra. Ut i fra dette utgangspunktet legger vi ikke lista høyere enn at vi er fornøyd om han går et fint løp og får en ditto premie. Jeg tror det skal holde hardt å gå helt til topps med disse forutsetningene, selv om Auro News er en veldig bra hest.

Høiby Lunar (V75-7) som jeg kusker for Kjell Teigen har vært veldig bra. Han har feilet litt i de siste startene, men var grisegod før det. Holder han seg på beina er han min beste vinnersjanse for dagen tett fulgt av Horgen Geir, røper kusk Cato Antonsen.

MYSER MOT V75-triumf. Cato Antonsen tar turen fra Mysen til Trondheim. Han tror på en god sjanse med Horgen Geir. Foto: HESTEGUIDEN.COM
MYSER MOT V75-triumf. Cato Antonsen tar turen fra Mysen til Trondheim. Han tror på en god sjanse med Horgen Geir. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

- Høiby Lunar har en kanonsjanse til å vinne, sier han.

Cromwell i reprise?

En annen Mysen-trener er Per Oleg Midtfjeld. Han er optimist med lekre Cromwell (V75-6). 6-åringen har vunnet Josef Kleins Minneløp på Leangen tidligere sammen med sin daværende trener Robert Bergh og vist at han takler banen. I seiersløpet på Bjerke sist var han sterk nok til å vinne med et punktert sulkyhjul.

- Cromwell er i toppform nå og har trent fint. Han er ganske rask fra start, og det er ikke helt umulig at vi kan holde teten. Jeg har ikke tenkt ut noen taktikk ennå. Det får jeg gjøre i løpet.

Cromwell er god nok til å kjempe om seieren, og jeg blir ikke overrasket om vi vinner, sier Per Oleg Midtfjeld.

Teigen med to fine sjanser

Kjell Teigen kommer med to interessante hester, Høiby Lunar (V75-7) og Rokne Eld (V75-3/V5A-5).

- Rokne Eld var tett i halsen i sin siste start. Det var grunnen til at han ga seg til slutt. Jeg regner med at han skal kjempe helt i toppen denne gang.

- Høiby Lunar har blitt sjenert i de tre siste startene. Han vant med galopp tredje sist og har stor kapasitet.

- Feilfritt er Høiby Lunar en vinner, mener trener Kjell Teigen.

En alenevinner kan innkassere 46 millioner.

EN MYSENKAR TIL. Per Oleg Midtfjfeld er optimist med Cromwell mot storfavoritten Hot Tub.