Mysteriet Bendtner. Hva gjør han nå?

Nicklas Bendtner er ferdig i Rosenborg, men dansken hever fortsatt mellom 6 og 8 millioner i året. Klubben vil ikke si mer om framtida, og dansken selv legger ut bilder fra luksusferie i sosiale medier.

SPARKET UT: Nicklas Bedtners dager i svart og hvitt er ferdige. Rosenborg prøver å bli kvitt spissen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SPARKET UT: Nicklas Bedtners dager i svart og hvitt er ferdige. Rosenborg prøver å bli kvitt spissen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rosenborg sleit med å plukke poeng i starten av årets sesong, men har funnet tilbake til sitt gamle jeg den siste tida.

Onsdag tok trønderne en sterk borteseier i Champions League-kvaliken, og med det er de på vei til den siste og avgjørende kvalifiseringsrunden i den gjeve klubbturneringen.

Men mannen som hever mest lønn i klubben, Nicklas Bendtner, er ikke en del av oppturen.

På ferie

Spørsmålet er hva som skjer med Nicklas Bendtner framover. Dansken fikk en rekordlønn i Rosenborg da han signerte i mars 2017, men etter det Dagbladet forstår skal klubben ha ønsket å bli kvitt dansken i langt over ett år nå.

I mai bekreftet Bjørnebye til Dagbladet at Bendtner hadde spilt sin siste kamp for klubben.

Nå ser situasjonen ut til å være helt låst også i Rosenborg.

Dansken har ikke spilt en kamp i Eliteserien siden 28. april, og den siste måneden har han etter det Dagbladet forstår ikke trent med resten av laget, noe også Adressa har skrevet.

Bendtner var i Trondheim forrige uke, men da var han ikke på trening - noe han heller ikke var i juli. Spissen skal ha fått beskjed om at han ikke er ønsket på treningsfeltet. Spissen er rett og slett satt i fryseboksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer