Mystisk Newcastle-frier var skadefro Sunderland-supporter

- Deres ulykke er som musikk i våre ører.

PLAGET: Newcastle-supporterne må finne seg i å bli spottet av erkerivalene i Sunderland etter nedrykket.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / Adrian Dennis
PLAGET: Newcastle-supporterne må finne seg i å bli spottet av erkerivalene i Sunderland etter nedrykket.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / Adrian Dennis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Det aller, aller meste har gått galt i Newcastle hvor en kraftig underpresterende spillergruppe sendte klubben ned på nest øverste nivå og en sterkt selvbebreidende eier, Mike Ashley, desperat forsøker å selge seg ut.

Fotballvåren har vært alt annet enn lystig i Nordøst-England hvor både Newcastle og Middlesbrough til slutt rykket ned.

Det betyr at Sunderland blir landsdelens eneste representant i neste års Premier League, noe som har resultert i mye skadefryd på Wearside.

Få, om noen, har imidlertid tøyd strikken lengre enn Sunderland-supporteren Richard Parker. Eller «Rick Parkinson», som han var kjent som i de britiske medier, inntil Daily Mail i dag kunne avsløre at han slett ikke er noen millionær med hjerte for Newcastle.

Gikk på limpinnenTidligere i uka poserte «Rick Parkinson», som angivelig skulle ha tjent formuen sin på tekstil- og offshoreindustri, under Tyne Bridge i Newcastle med et svart og hvitt supporterskjerf og tilsynelatende seriøse hensikter om å kjøpe Mike Ashley ut av problemene.Verken klubben eller seriøse medieaktører som BBC og Sky Sports kjente til mannen, som hevdet han var god for mer enn 250 millioner pund (2,6 milliarder kroner), men valgte allikevel å ta ham på alvor da han presenterte redningspakka som skal få Newcastle opp av gjørma de står og tråkker i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer