Mystisk sykdom plager Suzann Pettersen

Testet for svineinfluensa.

IKKE FRISK: Suzann Pettersen er blitt testet for flere sykdommer, uten at leger klarer å finne ut hva som feiler henne. Foto: AFP/JEAN-PIERRE CLATOT
IKKE FRISK: Suzann Pettersen er blitt testet for flere sykdommer, uten at leger klarer å finne ut hva som feiler henne. Foto: AFP/JEAN-PIERRE CLATOTVis mer

Suzann Pettersen er plaget av en mystisk sykdom som har skapt store problemer for henne den siste tiden, skriver VG i dag.

Hun har vært gjennom Olympiatoppens medisinske apparat flere ganger, men det er likevel en gåte hva som feiler Norges største golfstjerne.

Sykdommen som har rammet henne, har kommet og gått i flere måneder, forteller hun.

- Legene var skråsikre på at hun hadde fått kyssesyken. Alle symptomene stemte. Likevel var prøvene negative. Kyssesyke var det altså ikke. Heller ikke svineinfluensa eller andre beslektede sykdommer. Ifølge prøvene skulle Tutta være frisk som en fisk, men det er hun ikke, sier manager Jan Ove Nystuen.

- Jeg er ikke så veldig bekymret med tanke på Solheim Cup. I England hadde jeg en økt med trener David Leadbetter, og det så bra ut. Men det hadde ikke vært meg imot å bli frisk snart, sier Pettersen til VG.

(NTB)