SNUR SEG IKKE: Tomas Rosicky (til høyre) snudde seg ikke for å se om ballen gikk i mål da Sebastian Larsson scoret på frispark søndag. 
Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
SNUR SEG IKKE: Tomas Rosicky (til høyre) snudde seg ikke for å se om ballen gikk i mål da Sebastian Larsson scoret på frispark søndag. Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie KeoghVis mer

Mystiske Rosicky sier han ser på uttrykket i ansiktet

- Når jeg ser ansiktet hans og at han feirer, hvorfor skal jeg snu meg?

(Dagbladet): Mange har stusset over at Arsenals Tomas Rosicky ikke snudde seg for å se ballen gå i mål da Sebastian Larsson skrudde inn et frispark for Sunderland i går.

Mens resten av lagkameratene fulgte ballbanen, var den tsjekkiske 31-åringen allerede på vei mot midtbanen for å ta avspark.

Nøyaktig det samme gjorde Rosicky da Manchester Uniteds Wayne Rooney scoret på frispark i 8-2-kampen i august.

- Jeg lo ikke Og ikke nok med at midtbanespilleren ikke snudde seg, men da svenske Larsson sendte lærkula i nettet søndag, viste TV-bildene at Rosicky dro på smilebåndet.

- Lo jeg? Jeg lo ikke, og for å være ærlig tenkte jeg tilbake på situasjonen da Rooney scoret på Old Trafford, sier Rosicky ifølge London Evening Standing.

- Det var bare et smil fordi noe sånt kunne skje igjen. Jeg trenger ikke å snu meg. Når jeg ser ansiktet hans (Larssons) og at han feirer, hvorfor skal jeg snu meg? Jeg har spilt i Arsenal i seks år og folk kan ikke tro at jeg ler etter at motstanderne scorer, sier Rosicky.

Topp fire Arsenal har ikke fått noen drømmestart på sesongen, men tok en viktig trepoenger da Robin van Persie scoret to mål mot Sunderland søndag.

PÅ VEI UT: Mens alle ser på ballen er Tomas Rosicky på vei ut fra et målområde. Dette bildet er fra kampen mellom Manchester United og Arsenal i august. Foto: Foto: SCANPIX/REUTERS/DARREN STAPLES/
PÅ VEI UT: Mens alle ser på ballen er Tomas Rosicky på vei ut fra et målområde. Dette bildet er fra kampen mellom Manchester United og Arsenal i august. Foto: Foto: SCANPIX/REUTERS/DARREN STAPLES/ Vis mer

Rosicky tror Arsenal fortsatt kan kjempe blant de fire beste i Premier League.

- Sesongen er lang og det skal spilles som mange poeng. Arsenal er en klubb som alltid skal spille om å ende blant de fire beste. Når fem nye spillere ankommer på samme dag, er det klart at vi trenger tid sammen. Vi er i ferd med å bli bedre samspilte nå, sier Rosicky.

VANT: Tomas Rosicky og Arsenal vant 2-1 mot Sunderland søndag. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
VANT: Tomas Rosicky og Arsenal vant 2-1 mot Sunderland søndag. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer