Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Én billett til cupfinalen går for 6000 kroner

Enorm etterspørsel.

STOR RIFT OM BILLETTENE: Cupfinalebilletter selges til hele 6000 kroner på svartebørsen. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
STOR RIFT OM BILLETTENE: Cupfinalebilletter selges til hele 6000 kroner på svartebørsen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

|||

Billetter til cupfinalen mellom Molde og Aalesund selges for opptil 6000 kroner på svartebørsen, skriver Romsdals Budstikke.

Avisen viser til prisforhandlinger på nettstedet finn.no der de dyreste enkeltbillettene på ordinær tribuneplass er solgt for vel 6000 kroner stykket.

Handelen foregår som en ren auksjon der høystbydende får tilslaget.

En billettselger i Molde som la ut tre enkeltbilletter til salgs, opplyser at den dyreste gikk for 6300 kroner og at han fikk mer enn 800 henvendelser på annonsen første dag.

I Ålesund er billetter som er fordelt til sponsorer solgt på svartebørs.

Billettansvarlig Harald Ensrud sier til Romsdals Budstikke at videresalg av billetter med fortjeneste er strengt forbudt. De 2200 billettene på Ullevaal Business Class (UBC) er det i det hele tatt ikke lov å videreselge. UBC vil nå ta grep for å forhindre at VIP-billetter blir lagt ut på svartebørsen.

Ensrud viser til et tilfelle der en bedrift har kjøpt ekstrabilletter på ordinær tribuneplass og lagt disse ut for salg.

- Da snakker vi om kynisk jakt på lettjente penger, sier han.

Han har selv sjekket at det foregår en slik handel ved å sende en anonym henvendelse på en annonse.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling