Én kamp, ett mål, ett trofé: Utrolige Zlatan ble den store helten - og sendte stikk til Barca

«It's Zlatan time», proklamerte Zlatan Ibrahimovic da han signerte for Manchester United. Snakk om å levere: Svensken skaffet rødtrøyene en tittel på første forsøk.

HELT: Zlatan Ibrahimovic ble matchvinner i sin første tellende Manchester United-kamp da Leicester ble slått 2-1 i Community Shield. Foto: Action Images via Reuters / John Sibley
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
HELT: Zlatan Ibrahimovic ble matchvinner i sin første tellende Manchester United-kamp da Leicester ble slått 2-1 i Community Shield. Foto: Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Leicester -Manchester United 1-2 (0-1)

(Dagbladet): Community Shield er den årlige duellen mellom vinneren av Premier League og vinneren av FA-cupen. Oppgjøret på Wembley var spesielt interessant av flere grunner:

Ville Claudio Ranieris Leicester, som sto for kanskje tidenes fotballsensasjon forrige sesong, vise at de fortsatt er å regne som et topplag?

Ville Manchester United, en av de største negative overraskelsene de siste sesongene, signalisere at de er på vei mot gammel storhet igjen?

Ville rødtrøyenes nye stjerner, med manager José Mourinho og Zlatan Ibrahimovic i spissen, vise seg som vinnere allerede fra første viktige kamp?

Ville Leicesters helter fra i fjor, Riyad Mahrez og Jamie Vardy, vise at fjoråret ikke var et blaff og at de klarer seg uten Chelsea-klare N'Golo Kanté?

Tittelkongene

Oppgjøret på Wembley ga oss ikke entydige svar på alle spørsmålene, men Community Shield viste først og fremst at Zlatan fortsatt er et fotballvidunder og at hans spisskompetanse sammen med Mourinhos strategi kan gjøre Manchester United til en vinnerklubb igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer