Én klubb vant 10 000 kroner for andre gang denne uka

Husk å stemme på Klubben i ditt hjerte.

MYE ENGASJEMENT: Flere klubber har i løpet av uka fått medlemmene til å stemme på sin klubb, og vi fortsetter med en ny trekning på mandag. 
Foto Kristin Svorte/Dagbladet
MYE ENGASJEMENT: Flere klubber har i løpet av uka fått medlemmene til å stemme på sin klubb, og vi fortsetter med en ny trekning på mandag. Foto Kristin Svorte/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dag ble denne ukas tre siste vinnere trukket ut i Klubben i mitt hjerte.

Alle klubbene som i dag klokken 12.00 hadde oppnådd 100 stemmer det siste døgnet var med i trekningen, og for første gang ble det trukket ut en tidligere vinner.

Holmlia Sportsklubb ble trukket ut som en av de tre første vinnerne i mandagens trekning, og ble trukket ut på nytt i dag.

- Det var veldig moro. Vi har prøvd å oppfordre alle rundt klubben til å stemme på oss, og det har tydeligvis fungert, sier Ove Bevolden i Holmlia Sportsklubb.

- Vi har ikke tenkt så mye på hva vi skal bruke pengene til ennå, men det går til barneidretten, og blant annet nye drakter og utstyr.

Dagens vinnere:

• Ålesund Sportsdrill• Skreia IL• Holmlia Sportsklubb

Hør reaksjonen fra Skreila IL da P4s Sigurd Sollien og idrettspresident Børre Rognlien ringte for å fortelle at de hadde vunnet 10 000 kroner.

Det trekkes tre vinnere hver hverdag, så neste trekning er mandag etter klokken 12.00.

• Her kan du hver dag sjekke hvilke klubber som har passert grensen på 100 stemmer, og som er med i neste trekning. Her kan du også se oversikten over alle de tidligere vinnerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer