Én måned til avspark i Tippeligaen: Han blir allerede pekt ut som «årets signering»

Jonathan Parr (28): - Jeg har hatt en fin tid i England, men det føles riktig å komme hjem igjen.

HJEMME IGJEN: - Jeg hadde tre fine år i Crystal Palace. Jeg ble kåret til årets spiller den første sesongen. Nå er det fint å være i Strømsgodset, sier Jonathan Parr.
Foto: Benjamin A. Ward
HJEMME IGJEN: - Jeg hadde tre fine år i Crystal Palace. Jeg ble kåret til årets spiller den første sesongen. Nå er det fint å være i Strømsgodset, sier Jonathan Parr. Foto: Benjamin A. Ward Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Om en drøy måned får Jonathan Parr (28) barn sammen med kona Astrid Sulebakk Parr. Det er også hovedgrunnen til at Oslo-gutten er på plass i Strømsgodset, etter fire og et halvt år som proff i engelske Premier League og Championship.

- Jeg har hatt en veldig fin tid i England. Jeg har opplevd masse. Sånn sett er det litt trist å komme tilbake, men jeg har vært i utlandet lenge nå og det føltes riktig å komme tilbake med tanke på familiesituasjonen. Vi venter barn, og det er litt trygt og godt å være hjemme i Norge. Her har vi familie og venner nær oss, forteller Parr til Dagbladet.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer