FRISKT PUST: Ola Kamara fikk i underkant av en halvtime da han debuterte for landslaget i går - og klarte seg godt. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
FRISKT PUST: Ola Kamara fikk i underkant av en halvtime da han debuterte for landslaget i går - og klarte seg godt. Foto: Cornelius Poppe / NTB ScanpixVis mer

Én norsk spiller storkoste seg mot Slovenia

Vil aldri glemme debuten.

MARIBOR (Dagbladet): - Egentlig storkoste jeg meg, sier Ola Kamara til Dagbladet etter 0-3-tapet for Slovenia.

Og hvem kan klandre ham: 11. oktober 2013 gikk guttedrømmen i oppfyllelse for Strømsgodset-spissen. Etter 60 minutter fikk han beskjed om å ta av seg overtrekksklærne, for å steppe inn for Daniel Braaten.

- Det er veldig blandede følelser nå. Det er klart at det er skuffende å tape. Vi håpet på seier, og vi håpet å komme hjem som et nytt lag. At vi kunne fylle opp Ullevaal på tirsdag, og skape litt entusiasme igjen. Men selv om det er 15 minutter i kampen som er svarte for oss, så synes jeg det er mye positivt også, sier Kamara videre.

Kommer til å huske det - Det er kjipt at resultatet ender 0-3 - fordi det er mye positivt. Men det er klart: Det er ikke godt nok å tape med tre mål.

- Hvordan var øyeblikket da du gikk ut for å representere Norge?

- Selve følelsen av å spille med flagget på brystet, storkoste jeg meg egentlig med. Dette kommer jeg til å huske uansett. Men det er klart, jeg skulle gjerne stått her med scoring og seier.

Nikket over Kamara leverte et absolutt godkjent innhopp. Nærmest scoring kom Oslo-gutten da han, kvarteret før slutt, nikket ballen over.

- Jeg ville gi ballen kraft, fordi jeg ikke kom høyt nok. Kanskje jeg burde latt være det med krafta, og heller lirket den inn i hjørnet. Men jeg klarte ellers å komme inn i mellomrommet der, og skaffet et par frispark, og jeg fikk den sjansen med headingen. Så jeg føler jeg var frisk etter innhoppet.