BLUSS:  En mann er pågrepet for å ha kastet bluss under eliteseriekampen på Lerkendal stadion i Trondheim mandag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
BLUSS: En mann er pågrepet for å ha kastet bluss under eliteseriekampen på Lerkendal stadion i Trondheim mandag. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

Én pågrepet og tre skadd på Lerkendal

- En person har fått fragmenter på øyet.

En mann er pågrepet for å ha kastet bluss under eliteseriekampen på Lerkendal stadion i Trondheim mandag.

En person er sendt til St. Olavs hospital med øyeskader fra bluss som ble avfyrt.

- En mann er pågrepet og satt i arresten som følge av blusskasting, opplyser operasjonsleder Astrid Metlid i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Tre skadd Flere fotballsupportere tok i bruk bluss og røykutstyr på Lerkendal stadion under kampen mellom Rosenborg og Lillestrøm mandag kveld.

Til sammen tre personer skal ha fått skader etter at det har blitt avfyrt bluss inne på Lerkendal stadion.

- En person har fått fragmenter på øyet etter avfyrt bluss og er sendt til St. Olavs hospital. To har fått skade på hender/øre, skriver Sør-Trøndelag politidistrikt på Twitter.

Håndgemeng I forkant av fotballkampen måtte politiet rykke ut til håndgemeng mellom supporterne, skriver Adresseavisen.

Det ble også kastet bluss mot noen av supporterne i Trondheim sentrum.

«Politiet er på plass i Prinsenkrysset for å avvikle «trafikk» av fotballsupportere fra sentrum til Lerkendal», skrev Sør-Trøndelag politidistrikt på Twitter.

Under kroppsvisitering av Lillestrøm-supportere fant politiet et Rosenborg-banner som ble stjålet i fjor. Dette ble beslaglagt, melder politiet på Twitter.

(NTB)