Én slår Carlsen på mobilapp, en annen blir starstruck og resten er bare fascinerte

Langrennslandslaget om Magnus Carlsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEITOSTØLEN (Dagbladet): Magnus Carlsen sikret seg remis på en dårlig dag i går, og følte seg slapp og sto over treningen i dag, men nordmannen leder fortsatt VM-trilleren mot Vishy Anand.

Og mens 23-åringen kjemper for sin andre VM-tittel i Sotsji, sitter hele det norske langrennslandslaget hjemme i Norge og følger sjakkessets kamp dag for dag.

Da langrennseliten inviterte til pressetreff på Beitostølen i ettermiddag, i forbindelse med helgas åpningsrenn, spurte vi løperne hva de synes om det Carlsen gjør, og responsen var mildt sagt overveldende.

Absolutt alle følger det Carlsen driver med, og hele gjengen lar seg fascinere av sjakkgeniet. En av dem som følger østlendingen tettest er Eirik Brandsdal.

- Han er en veldig dyktig spiller, og det er fascinerende å følge med. Det er rett og slett stilig. Han er dyktig i alle ledd, sier sprinteren.

Slår Carlsen (9) Oslo-gutten Brandsdal røper i tillegg at han forlengst har lastet ned Carlsens egen app, der man får muligheten til å spille mot verdensmesteren i ulike aldre og nivåer.

- Ja, jeg bruker appen. Jeg har kontroll på ham som niåring, men på ti år har jeg stoppet opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer