Nå akter Luis Suárez plutselig å bli på Anfield

Helomvending av uruguayaneren. Les ryktebørsen.

KUVENDING: Mye av sommeren har handlet om Luis Suárez og hans ønske om å forlate Liverpool. Nå kan det se ut som om 26-åringen har snudd. Foto:REUTERS/Athit Perawongmetha
KUVENDING: Mye av sommeren har handlet om Luis Suárez og hans ønske om å forlate Liverpool. Nå kan det se ut som om 26-åringen har snudd. Foto:REUTERS/Athit PerawongmethaVis mer

(Dagbladet): En av sommerens virkelige overgangssagaer har handlet om Liverpool og Luis Suárez.

I forrige uke gjorde spissen det klinkende klart at han ville vekk fra Merseyside for nærmest enhver pris, men nå kan det se ut som om 26-åringen har gjort helomvending.

Den uruguayanske journalisten Martin Charquero hevdet nemlig på Twitter i natt at han hadde fått en prat med stjerneangriperen, og at han hadde at han blir på Anfield.

Beslutningen skal ha blitt påvirket av tilhengerne til klubben, og Suárez skal til og med ha åpnet for å signere en ny kontrakt med de røde.

ALTERNATIV: Skulle Suárez glippe for Wenger, kan fort Edin Dzeko være et alternativ på topp for The Gunners. Foto: REUTERS/Bobby Yip
ALTERNATIV: Skulle Suárez glippe for Wenger, kan fort Edin Dzeko være et alternativ på topp for The Gunners. Foto: REUTERS/Bobby Yip Vis mer

Dette fikk blant annet den profilerte talkshow-verten og Arsenal-supporteren Piers Morgan til å se rødt.

- Jeg er så sint på de siste Suárez-nyhetene at jeg har bitt av meg armen. En vinn/vinn-situasjon for Liverpool-fans med andre ord, sa Morgan.

Stopper til White Hart Lane I går var det relativt rolig på ryktebørsen da de fleste objektene forsvant på diverse landslagsoppdrag, men i dag har ryktemakerne igjen våknet til liv.

Tottenham og Andre Villas-Boas skal være ute etter en forsterkning i midtforsvaret, og en langsiktig løsning kan bli Barcelonas Marc Bartra.

22-åringen skal visstnok ønske seg mer førstelagsfotball enn han for øyeblikket får i Spania, men mye tyder på at han ikke får gå med mindre katalanerne får David Luiz fra Chelsea eller Daniel Agger fra Liverpool. Det skriver Daily Mail.

«Happy Harry» Det har vært relativt stille rundt Harry Redknapp denne sommeren, men etterhvert som deadline day nærmer seg, våkner udyret også i «Happy Harry».

Tror vi The Telegraph, skal nå være ute etter å gjenforene Tottenham-duoen Scott Parker og Jermaine Defoe i QPR foran den kommende sesongen.

Defoe har fått hard konkurranse i Spurs' nysignering Roberto Soldado, og heller ikke Scott Parker ser ut til å være i Villas-Boas' førstelagsplaner dette året.

Så er spørsmålet om QPRs skakkjørte økonomi kan (eller i det hele tatt bør) tåle lønnskravene til de to.

Midlertidig erstatter Kasper Wikestad nevnte i gårsdagens tabelltips til Dagbladet at Manchester City fortsatt mangler en midtstopper. Det kan nå se ut som om Manuel Pellegrini tar denne mangelen på alvor.

Daily Mail skriver i dag at City skal ha kommet med et nytt bud på Real Madrids Pepe, etter at den spanske hovedstadsklubben avslo den første tilnærmelsen.

GJENFORENES: Harry Redknapp skal være interessert i å gjenforene Scott Parker og Jermaine Defoe i QPR. Foto: AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD
GJENFORENES: Harry Redknapp skal være interessert i å gjenforene Scott Parker og Jermaine Defoe i QPR. Foto: AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD Vis mer

Pellegrini har allerede mistet Matija Nastasic for sesongens første måned, og med åtte baklengs på de siste tre treningskampene er det klart at noe må gjøres i de bakre rekker hos fjorårets sølvvinnere.

Spissproblem på Emirates Med Suárez tilsynelatende utenfor rekkevidde, har Arsenal kastet sitt blikk på andre mulige angripere. De seneste navnene som dukker opp er Swanseas Michu og Manchester Citys Edin Dzeko. Det skriver Mirror i dag.

Skulle Suárez også glippe for London-klubben, vil han bli den fjerde angriperen som forsvinner for Wenger denne sommeren da Gonzalo Higuain, David Villa og Stevan Jovetic allerede har funnet seg nye arbeidsgivere.

Både Dzeko og Michu har vært på Wengers radar tidligere, og nå begynner det å haste for «The Gunners».

Ny danske til Juventus? Christian Eriksen sa i et lengre intervju med Berlingske Tidende at han vil vurdere ethvert tilbud som kommer fra en storklubb denne sommeren, og det har vekket interessen hos blant annet Juventus.

«Den gamle dame» har allerede forsterket laget betraktelig med Carlos Tevez of Fernando Llorente denne sommeren, og med Eriksen på midten vil de svarte og hvite bli vanskelige å slå.

TIL CITY: Manuel Pellegrini skal ha meldt sin interesse for Real Madrids portugisiske stopper Pepe. Foto: REUTERS/Phil Noble
TIL CITY: Manuel Pellegrini skal ha meldt sin interesse for Real Madrids portugisiske stopper Pepe. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

Daily Express mener at sveitsiske Stephan Lichtsteiner kan bli solgt for å frigjøre midler til overgangen. Kanskje vil Wenger benytte muligheten til å forsterke på høyreback-plassen.

ÅPNER FOR OVERGANG: Det danske stjerneskuddet Christian Eriksen har åpnet for en overgang dersom det riktige tilbudet skulle komme. Foto: AFP PHOTO / ANP / OLAF KRAAK
ÅPNER FOR OVERGANG: Det danske stjerneskuddet Christian Eriksen har åpnet for en overgang dersom det riktige tilbudet skulle komme. Foto: AFP PHOTO / ANP / OLAF KRAAK Vis mer