- Nå banker vi Brasil

LONDON (Dagbladet): «One Dane...3 to go!» melder News of The World på hele sin førsteside i dag.

Dette er et ordspill som mener at nå ligger en nasjon (danskene) nede og tre gjenstår før England blir verdensmestere. Alle dagens britiske aviser har en fellesnevner: stigende VM-feber.

  • NEWS OF THE WORLD: Denne avisa har et snittopplag på rundt fire millioner søndager, i dag setter den nok opplagsrekord. De har 25 sider om England, som de mener knuste Danmark. Sven-Göran Eriksson blir beskrevet som muligens den kuuleste manageren i verden. Hovedbildet over to sider er David Beckham som kysser Michael Owen på kinnet under tittelen «Golden lips».
  • THE MAIL ON SUNDAY: Her er det tabloide ordspill som er hovedbudskapet «The Boys Danes Good». Avisa mener også at England vil få sambaen ut av rytme hvis Brasil blir neste motstander.
  • THE OBSERVER: Denne avisa ansees for å være en edruelig med tunge og gode saker på fronten. Reportasjer som ofte preger den offentlig debatt seinere i uka. Avisa utkommer bare på søndager. I dag er det lite på den store førstesida rettet mot det akademiske kvarter, med tittelen «Well, that wasn't to bad... Now bring on the Brazilians».
  • The SUNDAY TIMES: Mener Sven-Göran Eriksson vil tjene millioner etter VM uansett om det blir gullpokal eller ikke. The Times har snakket med hans agent, som hevder svensken etter VM kan motta millionsalær hvis han vil reise rundt med foredrag om lagarbeid og vinnerkultur.
  • The Sunday Times avslutter med en skremmende fotballnyhet: at David Beckhams venstre fot ikke tåler påkjenningene, og at han må ha ekstra behandlinger i hele neste uke hvis han skal være klar til kvartfinalen.