Nå beklager NHL-keeperen som hyllet Nelson Mandela for innsatsen «både på og utenfor isen»

Utrolig tabbe.

- D'OH! Toronto Maple Leafs' keeper Jonathan Bernier gjorde en tabbe av historiske dimensjoner da han deltok på et arrangement som markerte ettårsdagen for Nelson Mandelas bortgang. Foto: AP Photo / The Canadian Press / Chris Young / TT / NTB Scanpix
- D'OH! Toronto Maple Leafs' keeper Jonathan Bernier gjorde en tabbe av historiske dimensjoner da han deltok på et arrangement som markerte ettårsdagen for Nelson Mandelas bortgang. Foto: AP Photo / The Canadian Press / Chris Young / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ikke mange mennesker på kloden som har et navn og et ansikt som gjenkjennes overalt, men Nelson Mandela var definitivt et sånt menneske.

Mannen som blant annet ledet, og vant, kampen mot Apartheid-systemet gikk bort 5. desember i fjor, 95 år gammel, etter lengre tids sykdom.

Sist fredag var en rekke kjendiser og idrettssjerner på plass på et arrangement i canadiske Toronto kalt «Afrikas gigant», for å markere ettårsdagen for Mandelas død.

På og utenfor isen En av de som var invitert var keeperen for NHL-laget Toronto Maple Leafs, Jonathan Bernier. Da 26-åringen dukket opp på den røde løperen, virket det imidlertid ikke akkurat som han visste hvem han var på vei for å hylle.

- Han er en av de mest kjente idrettsutøverne i verden. Alle som spiller hockey vet hvem han er med tanke på innsatsen hans både på og utenfor isen, sa Bernier, ifølge Aftonbladet.

- Ble nervøs Et videoklipp av intervjuet med NHL-keeperen skal ha blitt lagt ut på hjemmesiden til NBA-laget Toronto Raptors sammen med hyllester fra en rekke andre utøvere, men ble fjernet for noen dager siden av åpenbare grunner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer