SETTER NED PRISEN: NFF setter ned prisene på kampbilletter på Ullevaal stadion i år. Foto: NTB Scanpix
SETTER NED PRISEN: NFF setter ned prisene på kampbilletter på Ullevaal stadion i år. Foto: NTB ScanpixVis mer

Nå blir det billigere å se Norge på Ullevaal

Setter ned prisene på landskampene.

Norges Fotballforbund har for 2014 valgt å senke billettprisene på herrelandslagets kamper på Ullevaal stadion. De dyreste billettene skal koste 200 kroner, opplyser NFF.

Da Norge avsluttet VM-kvalifiseringen på hjemmebane i fjor høst var det for glisne tribuner. Håpet er at en prisjustering skal friste norske fotballtilhengere til å ta turen til nasjonalarenaen.

- NFF har en klar ambisjon om å vinne tilbake tilskuerne på Ullevaal stadion. Det gjør vi først og fremst ved å vinne fotballkamper, begeistre publikum og kjempe om EM-billett. Men også ved lavere billettpriser, sier kommunikasjonsdirektør Svein Graff i NFF.

Ullevaal stadion har etter ombygging en kapasitet på 27.000 tilskuere. Den første hjemmekampen i 2014 spilles mot VM-klare Russland 31. mai.

Da vil det koste 50 kroner for barnebilletter, 100 kroner for billetter på nedre kortsider, 150 kroner på øvre kortsider og 200 kroner på langsidene.

I EM-kvalifiseringen kommer Italia og Bulgaria på besøk før året er omme. Billettprisene på disse kampene er ikke fastsatt ennå.

(NTB)