Nå blir det klassisk femmil i Holmenkollen med individuell start igjen

Aukland-brødrene drar i gang.

GJENOPPLIVER TRADISJONEN: Anders Aukland og Team Santander har fått med seg Heming på å arrangere den klasisske femmila i Holmekollen denne sesongen, med start og mål på Frognerseteren.
Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
GJENOPPLIVER TRADISJONEN: Anders Aukland og Team Santander har fått med seg Heming på å arrangere den klasisske femmila i Holmekollen denne sesongen, med start og mål på Frognerseteren. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEITOSTØLEN (Dagbladet): Aukland-brødrenes Team Santander sto klare med en rekke nyheter da de trommet sammen til julelunsj dagen før sesongstarten i langrenn i dag. 

I tillegg til å ha presentert både Johan Olsson og Justyna Kowlczyk som nye navn i langløpstroppen de håper skal dominere ski classics i år, skal Aukland-gutta gi ut fire bøker i året, lansere en egen vin, og gjeninnføre den klassiske femmila i Holmenkollen.

- Det siste er Johan Olsson spesielt glad for, sier lagmanager Nils-Marius Otterstad på pressekonferansen. 

Et savn 20. februar i år skal altså Team Santander, sammen med Heming, Løvenskiold og Oslo kommune, arrangere en klassisk femmil i Nordmarka. Løypa blir på to ganger 25 kilometer. Starten er individuell. 

Flankert av sponsoren Baker Hansen kan man trygt si at Aukland-gutta byr på både brød og sirkus dagen før langrennssesongen offisielt er i gang. 

- Alle har savna den klasisske femmila med individuell start, sier Anders Aukland til Dagbladet. Tanken er at femmila skal bli en massemønstring for dem som virkelig ønsker å teste grensene og den klasiske femmilsrunden i Nordmarka. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer