NÅ STARTER DEN ORDENTLIGE FESTEN: Lionel Messi feirer på spillerbussen sammen med lagkameratene. Her står han med en ølboks i hånda. Foto: AP Photo/Job Vermeulen
NÅ STARTER DEN ORDENTLIGE FESTEN: Lionel Messi feirer på spillerbussen sammen med lagkameratene. Her står han med en ølboks i hånda. Foto: AP Photo/Job VermeulenVis mer

Nå blir det Messi-show utenfor banen

Og Pique kommer med en pekefinger til kritikerne.

(Dagbladet): Barcelona vant 3-1 og rundspilte til tider Manchester United i Champions League-finalen.

Både Pedro, Messi og David Villa feiret med en scoring hver lørdag kveld, men først i ettermiddag fikk verdensstjernene lov til å feste i hjembyen Barcelona.

Gerard Pique benyttet anledningen til å rette en pekefinger til kritikerne.

- Vi doper oss ikke, vi kjøper ikke dommere og vi filmer ikke. Vi spiller bare fotball, sier han, ifølge den spanske avisen El Mundo Deportivo.

FULL SPRUT: Carles Puyol feirer med Champagne. Messi sitter i bakgrunnen. Foto: AFP PHOTO / JOSEP LAGO
FULL SPRUT: Carles Puyol feirer med Champagne. Messi sitter i bakgrunnen. Foto: AFP PHOTO / JOSEP LAGO Vis mer

Barcelona-spillerne festet søndag kveld i Barcelona sentrum.

Mange har sett Youtube-klippet av en tydelig beruset Lionel Messi som feirer Champions League-seieren over nettopp United i 2009.

FØLER SEG BEDRE I DAG: Puyol var ikke i startoppstillingen til Barcelona i går. Nå er han i full sving på taket til spillerbussen.Foto: AP Photo/Job Vermeulen
FØLER SEG BEDRE I DAG: Puyol var ikke i startoppstillingen til Barcelona i går. Nå er han i full sving på taket til spillerbussen.Foto: AP Photo/Job Vermeulen Vis mer

Da feiret Barcelona-spillerne til langt på natt, og Messi sjanglet på taket til spillerbussen. Han ville låne både flagg og andre effekter av andre som befant seg på taket.

I dag har bussen cruiset rundt i Barcelonas gater i flere timer, og spillerne har mottatt hyllest fra flere tusen tilskuere langs veien.

MYE FOLK Tusener av tilskuere fulgte Barcelona-spillerne i byens gater i dag. Foto:AFP PHOTO / JOSEP LAGO
MYE FOLK Tusener av tilskuere fulgte Barcelona-spillerne i byens gater i dag. Foto:AFP PHOTO / JOSEP LAGO Vis mer

For kort tid siden feiret laget på Barcelonas hjemmebane, Camp Nou.

Skadde Carles Puyol var blant de ivrigste, og feiret med Champagne-sprut. Lionel Messi har kanskje 2009-feiringen i bakhodet, men unnet seg likevel øl på taket til spillerbussen.