TILBAKE: Etter ett års fravær gjør stafett comeback på skiskytternes verdenscupprogram i Holmenkollen kommende sesong. Her ved Johannes Thingnes Bø. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
TILBAKE: Etter ett års fravær gjør stafett comeback på skiskytternes verdenscupprogram i Holmenkollen kommende sesong. Her ved Johannes Thingnes Bø. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Skiskyting:

Nå blir det ny skiskytter-stafett i Kollen

Etter ett års pause.

Etter ett års fravær gjør stafett comeback på skiskytternes verdenscupprogram i Holmenkollen kommende sesong.

– Stafett er jo favorittøvelsen til Norge. Forrige gang det var stafett her vant vi gull, så vi vil gjerne bli heiet fram til ny seier. Det er alt jeg ønsker meg, sier skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø.

Stafetten han viser til er fra 2016. Norge vant da VM-gull på både herre- og kvinnesiden i det som var en stor folkefest på hjemmebane.

Verdenscupen i Holmenkollen starter med sprint torsdag 15. mars. Herrenes jaktstart og kvinnestafetten går lørdag, mens rollene er snudd dagen etter.

Sist vinter ble det satt rekord med 24.000 solgte billetter til verdenscuprennene i Holmenkollen. Arrangøren har tro på enda bedre tall nå som stafett er tilbake på programmet.

– I stafett står vendepunktene i kø og spenningen er stor. Det er også en svært attraktiv øvelse for publikum, så vi har troen på nok et rekordår, sier daglig leder Kristin Vestgren Sæterøy i Holmenkollen Skifestival.

(NTB)