Nå blir det Ola-ball

Fra før hadde vi Ola-buksa og Ola-bilen. Nå har vi også fått Ola-fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): For etter søndagens festforestilling mot Ham-Kam kom Ola By Rise bort til undertegnede med et stort glis, og følgende klare beskjed.

-  Det du så her i dag, det var var Ola-fotball.

For i den trange og vanskelige sesongstarten har Rosenborg sett ut som et pregløst lag. Der lite har fungert, og mangelen på en tydelig stil har vært det eneste man har vært i stand til å se.

Men Ola By Rise er klokkeklar på at han har sin egen spillestil, og identitet som trener.

-  Jeg har klare tanker på hvordan Rosenborg skal bli i framtida. Vi står foran viktige år på Lerkendal, og vi har allerede begynt på en prosess der målet er å revitalisere alt vi har bygd opp til nå, sier han.

-  Hårføner

Og mot Ham-Kam så man konturene av det By Rise vil med RBK. I går kombinerte RBK eggensk lekenhet, tempo, spill i lengderetningen, med Åge Hareides mer defensive og ballbesittende stil. For Ola har vært i RBK i en liten evighet, og har lært av mestrene Nils Arne Eggen, Trond Sollied og Åge Hareide. Han tar med seg det beste fra alle.

-  Husk at jeg er flasket opp på det som er RBK-kulturen. Vi har en grunnfilosofi om at vi skal spille offensiv og attraktiv fotball, men i motgang er det ikke alltid ting fungerer. Spillerne gjør kanskje ikke det de skal, og da blir linjene på hvordan jeg ønsker at vi skal spille visket ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer