Nå blir det verken Sugarpova eller US Open

Maria Sjarapova står over den prestisjefylte tennisturneringen.

 SKADET:  Maria Sharapova sliter med en skulderskade, og står over US Open. Her fra gårsdagens lansering av hennes eget godteri hos Henri Bendel i New Yoprk. Foto: Craig Barritt / Getty Images for Henri Bendel / AFP
SKADET: Maria Sharapova sliter med en skulderskade, og står over US Open. Her fra gårsdagens lansering av hennes eget godteri hos Henri Bendel i New Yoprk. Foto: Craig Barritt / Getty Images for Henri Bendel / AFPVis mer

Tennisstjernen Maria Sharapova må stå over US Open på grunn av en skulderskade.

- Maria har informert oss at hun ikke kan delta i US Open på grunn av en skulderskade, og hun har trukket seg fra turneringen, sa turneringssjef David Brewer.

Tidligere onsdag ble det kjent at hun ikke kom til å stille under navnet Maria Sugarpova i US Open, men nå kommer hun altså ikke til å spille på grunn av skaden. Sugarpova er navnet på Sharapovas eget godterimerke, der søtsakene er formet som blant annet tennisballer, lepper, håndvesker, solbriller eller høyhælte sko.

Den glamorøse stjernespilleren, som er nummer tre på verdensrankingen, hadde bestemt seg for å gå gjennom prosessen med å endre navnet og delta i US Open som Maria Sugarpova som et publisitetsstunt.

Ifølge hennes agent Max Eisenbud måtte hun gi opp planen fordi den byråkratiske kverna ikke maler raskt nok.

- Det ville kanskje ikke være tid nok til å endre navnet tilbake til Sharapova i tide til turneringene hun skal spille i Asia i september. Vi måtte endret alle identitetspapirene hennes, for hun skal reise til Japan og Kina rett etter US Open. Det ville blitt for vanskelig, sa Eisenbud til ESPN.

Selv om Sharapova ikke skal spille, drives det tung markedsføring for godteriet hennes under turneringen.

(NTB)