- Nå blir det vondt å heade

LONDON (Dagbladet): Sting er ute, stifter er det som gjelder, og Tore André Flo har ni av dem i panna. Og når Albania-kuttet har grodd skal han dra dem ut sjøl. Med ei tang han fikk med seg fra landslagslege Trygve Kase.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg skjønte ikke så mye da jeg lå der, sier Tore André. - Jeg trodde at kuttet skulle sys. Men isteden dro Kase fram en stiftemaskin. Og smalt sju av dem inn i panna mi.

Fikk tenning

- På spillet ditt så det ut som om det var en mirakelkur? - Ja, det var vondt og gjorde meg veldig tent. Synd jeg ikke fikk kuttet tidligere i kampen.

Etterpå - i garderoben - ventet Flo fortsatt på nål og tråd. Det eneste han fikk var to stifter til. Akkkurat som resepsjonsdama fester kredittkortlappen til hotellregningen, fikset Kase det stygge kuttet.

- Han sa det var så bra at jeg ikke trengte å sy, sier Tore André. - Lurer på hva de sier når jeg dukker opp på Chelsea-treningen med dette her.

Tore André Flo har meldt et lite kutt for arbeidsgiveren. I dag stiller han til trening med et hode som ikke egner seg for luftdueller.

Vondt

- Det blir vondt å heade. Og jeg orker ikke tanken på å få en ball rett på såret. Men det er vel ikke så farlig, sier Tore André.

- Det pleier ikke å være så mange hodedueller på benken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer