- Nå blir det vondt å heade

LONDON (Dagbladet): Sting er ute, stifter er det som gjelder, og Tore André Flo har ni av dem i panna. Og når Albania-kuttet har grodd skal han dra dem ut sjøl. Med ei tang han fikk med seg fra landslagslege Trygve Kase.

- Jeg skjønte ikke så mye da jeg lå der, sier Tore André. - Jeg trodde at kuttet skulle sys. Men isteden dro Kase fram en stiftemaskin. Og smalt sju av dem inn i panna mi.

Fikk tenning

- På spillet ditt så det ut som om det var en mirakelkur?
- Ja, det var vondt og gjorde meg veldig tent. Synd jeg ikke fikk kuttet tidligere i kampen.

Etterpå - i garderoben - ventet Flo fortsatt på nål og tråd. Det eneste han fikk var to stifter til. Akkkurat som resepsjonsdama fester kredittkortlappen til hotellregningen, fikset Kase det stygge kuttet.

- Han sa det var så bra at jeg ikke trengte å sy, sier Tore André. - Lurer på hva de sier når jeg dukker opp på Chelsea-treningen med dette her.

Tore André Flo har meldt et lite kutt for arbeidsgiveren. I dag stiller han til trening med et hode som ikke egner seg for luftdueller.

Vondt

- Det blir vondt å heade. Og jeg orker ikke tanken på å få en ball rett på såret. Men det er vel ikke så farlig, sier Tore André.

- Det pleier ikke å være så mange hodedueller på benken.

NI STIFTER: Lurer på hva de sier når jeg dukker opp på Chelsea-treningen med dette her, sier Tore Andrè Flo.