PÅ VEI BORT: Newcastle og Paris Saint Germain har blitt enig om en overgangssum for franskmannen Yohan Cabaye. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB Scanpix
PÅ VEI BORT: Newcastle og Paris Saint Germain har blitt enig om en overgangssum for franskmannen Yohan Cabaye. Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB ScanpixVis mer

Nå blir han trolig lagkamerat med Zlatan

Newcastle og PSG enige.

(Dagbladet): Newcastle og Paris Saint-Germain har blitt enig om en overgangssum for franskmannen Yohan Cabaye. Det melder både BBC og Sky Sports.

Newcastle avslo på søndag et bud på 14 millioner pund, men nå har altså klubben mottatt et bud de er fornøyd med. Det skal være snakk om 19 millioner pund, som kan stige til 20 millioner pund.

Cabaye har også vært sterkt linket til Manchester United i dette vinduet, og det var ventet at 28-åringen ville forlate The Magpies før deadline. Spill i Champions League skal være den avgjørende faktoren for at midtbanespilleren vil dra fra St. James Park.

Yohan Cabaye kom fra franske Lille i 2011 for rundt 4,3 millioner pund. Newcastle sitter derfor igjen med en solid fortjeneste.