<strong>OMSKOLERES PÅ KLUBBLAGET OGSÅ:</strong> Midtstopperrollen passer både Nordtveit og landslaget bra. Nå skal han spille det på klubblaget i Tyskland også.Foto: EPA/BERND&nbsp;THISSEN / NTB Scanpix
OMSKOLERES PÅ KLUBBLAGET OGSÅ: Midtstopperrollen passer både Nordtveit og landslaget bra. Nå skal han spille det på klubblaget i Tyskland også.Foto: EPA/BERND THISSEN / NTB Scanpix Vis mer

Nå blir Nordtveit midtstopper i Tyskland også

Noen har snakket sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter jul skal Håvard Nordtveit fases inn som midtstopper i Borussia Mönchengladbach. Landslagssjef Per-Mathias Høgmo kan glise bredt.

Haugesunderen trekkes lenger tilbake på banen, og det drar landslaget også fordel av. Nordtveit har i høst spilt midtstopper for Norge sammen med Vegard Forren.

- Jeg vet at Per-Mathias (Høgmo) og Lucien Favre (Borussia-trener) har snakket sammen om dette og at dialogen der er god. Jeg ser for meg at jeg kan spille midtstopper i Mönchengladbach i mange år framover, sier Nordtveit til NTB.

Han har vært midtbanemann i BM i flere sesonger.

Klubben hans er inne en voldsom stim med 18 kamper uten tap siden sesongstarten i høst.

- Det er artig å være med på noe historisk, sier Nordtveit om det som torsdag ble klubbrekord.

Den kom etter seieren på Kypros i Europaligaen.

Til helgen venter nestjumbo Borussia Dortmund borte.

- De er ikke inne i sin beste periode i Bundesliga. Jeg håper ikke omslaget kommer mot oss.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer