Nå dominerer romkameratene slalåmrennet i Levi

Norsk på 2. og 3. etter førsteomgangen.

BEDRE I DAG: Her er Henrik Kristoffersen i Sölden før han kjører ut. I Levi i dag ligger han på andreplass etter førsteomgang.Foto: AFP  /JOE KLAMAR / NTB Scanpix
BEDRE I DAG: Her er Henrik Kristoffersen i Sölden før han kjører ut. I Levi i dag ligger han på andreplass etter førsteomgang.Foto: AFP /JOE KLAMAR / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De er romkamerater på tur, og i dag fikk både Henrik Kristoffersen og Sebastian Foss Solevåg fullklaff i førsteomgangen i finske Levi.

Kristoffersen ligger på andreplass, mens Solevåg er inne på en oppsiktsvekkende tredjeplass før finaleomgangen, henholdsvis seks og tjue hundredeler bak ledende Marcel Hirscher fra Østerrike.

- Jeg føler jeg har mer på lager, så det var godt å komme inn til en tredjeplass her, sier Solevåg til NRK.

Det norske slalåmlaget har vært på treningsleir i området i mer enn en uke, og det har åpenbart gjort dem godt. For etter å ha kjørt ut i storslaåmen i østerrikske Sölden for to uker siden, var spesielt kometen Kristoffersen spent før rennet i dag.

- Jeg viser i hvert fall at jeg har farta inne, sier han til NRK etter førsteomgangen, før han haster avgårde for å få pauserådene fra faren. Det gjør han i hvert eneste renn han kjører, og er noe som gir unggutten ekstra trygghet i rennene han kjører, fortalte Kristoffersen Dagbladet før åpningsrennene i Sölden. Kristoffersen, som forrige sesong ble tidenes yngste medaljevinner i OL etter bronsen i slalåm, har for første gang stort forventningspress på seg denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer