Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndball-VM

Nå drømmer håndballgutta om gull: - Det skal ikke stoppe i semifinalen

Etter overkjøringen av Ungarn, står bare en ting i hodet på de norske håndballgutta. Gull.

Live-published photos and videos via Shootitlive

(Dagbladet): Norge plaget vettet av Ungarn - og skal spille VM-semifinale. Motstander blir enten Spania eller Kroatia - de to spiller mot hverandre seinere i kveld.

JUBLER: De norske gutta etter semifinalen var sikret. Foto: NTB Scanpix
JUBLER: De norske gutta etter semifinalen var sikret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og etter dagens kamp holdt ikke de norske håndballgutta noe tilbake. De drømmer og gull - og er ikke redde for å si det:

- Nå skal det ikke stoppe i semifinalen. Vi skal greie å karre oss et steg videre. Jeg blir ikke overrasket hvis det skjer med de gutta her. De er så vanvittig lojale og storkoser seg utenfor banen også, sier trener Christian Berge til TV 2.

Keeper Torbjørn Bergerud sto som en vegg til tider i dag. Også han er klar i talen overfor TV 2. Dette lukter edelt metall:

- Vi kan gå til finalen og ta gull. Vi har ikke tapt i sluttspillet. Vi har en sinnssyk selvtillit og moral. Vi kjemper hele kampen.

Det samme sier dagens toppscorer Espen Lie Hansen:

- Nå er vi i semifinale, og da kan alt skje. Vi drømmer om gull, sier han til TV 2.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling