Det er ikke bare redaktøren av Fiskeribladet som risikerer å bli bitt bak

Nå er alle kamper årets viktigste

Tre lag kan rykke rett opp fra OBOS-ligaen, seks lag lever fortsatt farlig i Eliteserien. Et play off scenario med Aalesund-Start i finalen er nesten for godt til å være sant.

KAMPEN MOT NEDRYKK: Sandefjord har slått Start 3-1, det hjelper sikkert ikke, men i teorien er det fortsatt håp. Og det er nok. For så lenge det er liv er alltid håp. Drama er det i hvert fall nok av. Foto: Bildbyrån
KAMPEN MOT NEDRYKK: Sandefjord har slått Start 3-1, det hjelper sikkert ikke, men i teorien er det fortsatt håp. Og det er nok. For så lenge det er liv er alltid håp. Drama er det i hvert fall nok av. Foto: Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ALT KAN SKJE, det er ingen uderdrivelse. Du har hørt den før, ja, men en runde før serieslutt i OBOS-ligaen og to runder pluss Lillestrøm-Bodø/Glimt (i kveld) er det faktisk sånn at ingen scenarioer er utenkelig. Og så kan man jo velge seg det optimale når play off-finalen til Eliteserien 2019 spilles om noen uker.

Jeg velger Aalesund-Start.

Det er en kamp som vil være som snytt ut av Per Sandbergs karma-sms til redaktøren av Fiskeribladet.

BARE TANKEN PÅ Kjetil Rekdal i play off mot Aalesund er dramatisk. Skjer det vil det være en sjelden konfrontasjon over to kamper på fotballbanen, en konfrontasjon fyllt av revansjelyst ganger ti. Noen vil kalle det hat. For Kjetil Rekdal er ikke en mann som er flink til å legge ting bak seg, han vil alltid ha behov for å saldere gamle konti.

Han er på mange måter selve definisjonen på karma.

Har du en eller annen gang sparket Reka på leggen vil han alltid være der for bite deg bak.

PÅ TREDJEPLASS I OBOS-ligaen, og med formlaget Strømmen borte i siste serierunde, er det ikke vanskelig å se Aalesund i play off til Eliteserien. Serieleder Viking møter Kongsvinger hjemme om tre poeng til direkte opprykk. Mjøndalen skal til Florø, laget som rykket ned søndag, med det samme utgangspunktet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer