Nå er Blackburn under streken

Nedrykksspøkelse truer Joshua King og Morten Gamst Pedersen.

 PÅ VEI NEI?:  Joshua King og Blackburn leder farlig. FOTO:AP/Lefteris Pitarakis
PÅ VEI NEI?: Joshua King og Blackburn leder farlig. FOTO:AP/Lefteris PitarakisVis mer

Blackburn kan være på vei ned til nivå tre i engelsk fotball. Etter 2-3-tapet mot Sheffield Wednesday lørdag er laget under streken.

Trøsten er at det er kort vei opp. Tre lag er poenget foran, blant dem Wolverhampton. Både Blackburn og Wolverhampton har gjort det enda dårligere etter at deres norske managere fikk sparken midt i sesongen.

Gary Bowyer er Blackburns tredje manager for sesongen, og han har tro på et fortsatt liv i mesterskapsserien.

- Vi skal ikke begynne å synes synd på oss selv. Dette er fortsatt i våre hender, sa han etter lørdagens tap. Joshua King spilte en halvtime som innbytter, mens Morten Gamst Pedersen ble sittende på Blackburn-benken.

Wolverhampton tapte 0-2 for Bolton, men holder seg inntil videre på rett side av nedrykksstreken.

I motsatt ende av tabellen måtte lederlaget Cardiff nøye seg med 0-0 mot opprykksrival Watford, men laget har fortsatt stø kurs mot eliteserien. Hull på 2.-plass er fem poeng bak etter 1-0-seieren mot Middlesbrough.

Watford på tredjeplass er fortsatt åtte poeng bak Cardiff.

Jonathan Parr og hans Crystal Palace greide bare 0-0 hjemme mot Barnsley og er på fjerdeplass med hele åtte poeng opp til 2.-plassen som gir direkte opprykk.

- Vi gir oss ikke, men vi tar ett steg av gangen. Først skal vi sikre at vi er inne blant sluttspillklubbene, så kan vi tenke på en av de direkte opprykksplassene, sa manager Ian Holloway etter lagets fjerde strake kamp uten seier.

(NTB)