Nå er denne mannen tilbake på Old Trafford

- Jeg er glad og beæret.

AMBASSADØR: Ji-Sung Park forlot Manchester United i 2012, men nå er han tilbake på Old Trafford som klubb-ambassadør. Han vil bli presentert for hjemmepublikummet forut for kampen mot Everton på søndag sammen med Sir Alex Ferguson. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
AMBASSADØR: Ji-Sung Park forlot Manchester United i 2012, men nå er han tilbake på Old Trafford som klubb-ambassadør. Han vil bli presentert for hjemmepublikummet forut for kampen mot Everton på søndag sammen med Sir Alex Ferguson. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Ji-Sung Park spilte for Manchester United i sju år i perioden 2005-2012 før han forlot klubben til fordel for Queens Park Rangers.

Han var også en tur i Nederland på lån hos PSV, før han i vår annonserte at han la opp.

Men nå er sørkoreaneren tilbake på Old Trafford i embets ærend som klubbambassadør.

Mange minner De er klubben selv som i dag annonserer nyheten på sine hjemmesider, og i anledning 33-åringens ansettelse vil han gjøre en siste opptreden på «Drømmenes Teater» sammen med Sir Alex Ferguson forut for Uniteds hjemmekamp mot Everton på søndag.

- Jeg har mange gode minner fra min tid i Manchester United. Jeg er glad og beæret over å bli en ambassadør for klubben, sier han.

Rollen til Park vil bli å delta på ulike arrangementer som representant for klubben. Her skal han promotere arbeidet til Manchester United, og fortelle historier og anekdoter fra sin tid på Old Trafford.

- Jeg opplevde noen av de beste øyeblikkene i livet mitt og karrieren min her, og jeg vil aldri glemme den støtten jeg fikk fra klubben og dens tilhengere. Jeg gleder meg til å kunne representere dem igjen, og dele min kunnskap og mine historier til fans verden over, sier Park.

- En tro tjener Men midtbanespilleren rakk ikke bare å få med seg erfaringer fra sin tid i England. Han rasket også med seg fire Premier League-titler og tre Ligacup-trofeer.

I tillegg ble han den første asiatiske fotballspilleren som vant Champions League og VM for klubblag.

Daglig leder for Manchester United, Richard Arnold, sier at han setter pris på at Park nå er tilbake i klubben.

- Ji var en tro tjener under sin tid, og jeg er veldig glad for at han nå er tilbake som ambassadør. Han har alltid vært en favoritt blant tilhengerne våre, både på Old Trafford og rundt omkring i verden, og den nye rollen hans vil gi ham muligheten til å møte mange av disse, sier han.

Park rakk å spille 134 ligakamper for de røde djevlene, og scorte iløpet av disse 19 mål.

Han har også spilt imponerende 100 kamper med det sørkoreanske flagget på brystet.