Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå er det bare å stemme!

Gjør klubben din til Norges mest populære, og vinn idrettsutstyr for inntil 100 000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Avstemningen «Klubben i mitt hjerte» er i gang igjen. Du kan bruke valglokalet her på Dagbladet.no helt fram til fredag 17. november klokka 12, og mye kan gjøres for å løfte fram akkurat din klubb i avstemningen.

• Her kan du stemme på din klubb

Vi har organisert kåringen slik at det er vinnersjanser for alle av landets over 12 000 ulike idrettslag og bedriftsklubber. Oppdelingen i fem forskjellige klasser sørger for at klubben din konkurrerer med lag med omtrent samme antall medlemmer. Da er resten opp til din egen mobilisering blant familie, venner og kjente for å skaffe stemmer til riktig klubb.

Klubben i mitt hjerte arrangeres av Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Norsk Tipping, P4 og oss i Dagbladet. Det betyr at du kan høre om avstemningen på den riktige radiokanalen, lese om den på tusenvis av forbunds-, krets- og klubbsider og følge avstemningen gjennom hele døgnet her på Dagbladet.no.

Egen bedriftsklasse

I Dagbladets papirutgave finner du hver eneste dag de 15 beste klubbene i hver av de fem klassene. Dessuten er det en stor reportasje om ulike former for godt klubbliv. Følg med, og bli inspirert til å bygge opp miljøet videre i din egen klubb.

Mest av alt ønsker vi med denne kampanjen å styrke klubben der du bor, slik at dere sammen lager sterke lokale fellesskap.

Nytt i årets avstemning er en egen klasse for bedrifts- og studentidrettslag. Med den vil vi støtte oppunder voksenidretten. Det er gode sosiale og helsemessige grunner for det. Mer og mer knytter vi det sosiale livet vårt til arbeidsplassen, og da er det viktig å skape muligheter for trening, lek og konkurranse også der.

BREDDEN ER MED: Birkebeinerrennet samler 10 000 utøvere. I år er det en nyopprettet klasse for bedrifts- og studentidrettslag i kåringen «Klubben i mitt hjerte». Foto: TORBJØRN GRØNNING
BREDDEN ER MED: Birkebeinerrennet samler 10 000 utøvere. I år er det en nyopprettet klasse for bedrifts- og studentidrettslag i kåringen «Klubben i mitt hjerte». Foto: TORBJØRN GRØNNING Vis mer

Premieringen i årets avstemning ser slik ut

KLASSE 1: Fleridrettslag over 500 medlemmer: Vinneren får 100 000 kroner til idrettsutstyr, mens nummer to får 25 000 kroner.

KLASSE 2: Fleridrettslag under 500 medlemmer: Vinneren får 75 000 kroner til idrettsutstyr, mens nummer to får 25 000 kroner.

KLASSE 3: Særidrettslag over 100 medlemmer: Vinneren får 50 000 kroner til idrettsutstyr, mens nummer to får 25 000 kroner.

KLASSE 4: Særidrettslag under 100 medlemmer: Vinneren får 25 000 kroner til idrettsutstyr, mens nummer to får 10 000 kroner.

KLASSE 5: Bedrifts- og studentidrettslag: Vinneren får 50 000 kroner til idrettsutstyr, mens nummer to får 10 000 kroner.

Vinnerne offentliggjøres i Dagbladet og på P4 lørdag 18. november. Alle premiene er gitt av Norsk Tipping, som også organiserer selve tildelingen.

Men først må det stemmes.

image: Nå er det bare å stemme!

Da er det bare å gå til stemmelokalet her på Dagbladet.no, velge riktig fylke og finne din egen klubb.

Når du skal få med deg andre i avstemningen, kan du gjerne bruke tipsmuligheten som ligger samme sted.

Lykke til!

• Her kan du stemme på din klubb

TO SØLV: Marius Johnsen og Kristofer Hæstad vant sølv i Tippeligaen i fjor, og kom også på 2. plass i klassen for fleridrettslag med over 500 medlemmer.