Nå er det bare Champions League som gjelder for Manchester City

Tøff motstand.

NY SCORING: Manchester Citys Frank Lampard (t.v.) og Pablo Zabaleta jubler etter lagets fjerde scoring mot Hull i helga. Foto: AP Photo / Anna Gowthorpe / PA / NTB Scanpix
NY SCORING: Manchester Citys Frank Lampard (t.v.) og Pablo Zabaleta jubler etter lagets fjerde scoring mot Hull i helga. Foto: AP Photo / Anna Gowthorpe / PA / NTB ScanpixVis mer

Manchester City har historien med seg, men møter et formsterkt Roma i tirsdagens Champions League-oppgjør.

Det hviler et press på hjemmelaget også, siden det tapte åpningskampen 0-1 borte mot Bayern München. Roma på sin side slo CSKA Moskva 5-1 på Stadio Olimpico.

I den hjemlige serien har både City og Chelsea fått en god start. I helgen vant Manchester City 4-2 borte mot Hull. I ligacupen ble Sheffield Wednesday slått 7-0.

Høyreback Pablo Zabaleta vet at Roma blir en tøffere utfordring.

- Nå må vi snu arket og kun tenke Champions League. Vi tapte for Bayern München sist, og vi vet hvor viktig det er å vinne slike kamper på hjemmebane. Vi vet også at det ikke blir enkelt, for Roma er et veldig godt lag, sa Zabaleta etter Hull-kampen lørdag.

Aldri tapt Roma har derimot ikke historien med seg. De har kun vunnet én av 14 tidligere kamper spilt i England. Manchester City har for sin del aldri tapt en hjemmekamp mot et italiensk lag.

Likevel trenger det ikke å bli like lett med tre poeng denne gangen. Roma har vunnet sine seks siste kamper, og de kjemper om tabelltoppen i serie A med Juventus. Til helgen møtes de to til toppduell.

Roma er i dytten så det holder. De drar til England med selvtillit.

- Dette blir en storkamp. Manchester City har ingen poeng så langt, og presset er på dem. De er avhengig av et godt resultat på hjemmebane, sier Roma-trener Rudi Garcia.

Solid Garcia virker til å ha nervene under kontroll.

- Vi har stått fram som et lag med selvtillit, og vi er klare for hvilken som helst utfordring. Vi skal nyte øyeblikkene, sier Garcia.

Roma må trolig klare seg uten midtbanespilleren Daniele De Rossi. Den italienske landslagsspilleren plages med en leggskade.

Davide Astori (kne) og Juan Iturbe (lår) har heller ikke spilt siden de ble skadd i kampen mot CSKA. På plussiden er trolig spissen Gervinho spilleklar igjen.

For City er Sami Nasri uaktuell, mens det er usikkert om Fernando eller Steven Jovetic kan spille.

(NTB)