Champions League: Liverpool-Barcelona

Nå er det bare en ting som gjenstår for Klopp: Trofeet!

Av alle Anfield-helter er Jürgen Klopp den desidert største. Det er tyskerens tanker og filosofi som har gjort Liverpool til et av verdens beste fotballag.

DEN STØRSTE TRIUMFEN: Han tror det nesten ikke selv, men det er hans verk. Liverpool 2019 er Jürgen Klopps mesterverk. Og derfor er Liverpool i Champions League-finalen. Det kunne ikke vært mer fortjent. Foto: REUTERS/Phil Noble
DEN STØRSTE TRIUMFEN: Han tror det nesten ikke selv, men det er hans verk. Liverpool 2019 er Jürgen Klopps mesterverk. Og derfor er Liverpool i Champions League-finalen. Det kunne ikke vært mer fortjent. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Liverpool-Barcelona 4–0 (1–0) 4–3 sammenlagt

DET SKJER ALLTID utrolig ting i Champions League. Utrolige ting er Champions League. Og Liverpool-reservenes snuoperasjon mot Lionel Messis Barcelona er denne sesongens mest utrolige prestasjon.

Googler du «å gjøre det umulige mulig» etter denne kvelden på Anfield dukker Liverpool-Barcelona 4–0 opp som et av de første søkeralternativene.

JÜRGEN KLOPP HAR aldri tapt en sluttspillkamp med Liverpool i Europa. Men han har tapt to finaler. Han har ingen trofeer å vise til. Han er bare en fenomenal manager som siden 2015 har stablet et fantastisk fotballag på beina. Men nå, med de siste brikkene på plass i puslespillet – et strålende forsvar og en keeper i verdensklasse – reiser Liverpool til Champions League-finalen i Madrid som favoritter.

Om det blir Ajax eller Tottenham, det spiller ingen rolle.

Kan Liverpool snu 0–3 til 4–3 mot Barcelona uten to av verdens beste angrepsspillere, har Jürgen Klopp ingen ting å frykte.

DET ER MANGE måter å angripe en slik fotballkamp på. Jürgen Klopp gjorde det med poesien «Let's win or fail beautifully». Han trodde egentlig ikke det var mulig. Men han ville gjøre et realt forsøk. Og har du spillere som elsker å gå i strupen på sine motstandere, så lar du dem gjøre det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer