PAR:  Roman Abramovitsj og kjæresten Dasha Zhukova var til stede på Stamford Bridge i går. FOTO: NTB SCANPIX
PAR: Roman Abramovitsj og kjæresten Dasha Zhukova var til stede på Stamford Bridge i går. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Nå er det bare hans 15 år yngre kjæreste som får Chelsea-eieren til å smile

Mot tittelløs sesong.

(Dagbladet): Chelseas gullhåp i Premier League forsvant langt på vei da laget tapte 1-2 hjemme for Sunderland 19. april. Derfor betydde det ekstra mye at de slo Atlético Madrid i går, og tok seg videre til finalen i Champions League.

Slik gikk det ikke.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj (47) ble oberservert med en stadig mer betuttet mine etter hvert som kampen skred fram.

Til slutt tapte Chelsea 1-3.

Tatt på senga Ved sin side på Stamford Bridge hadde Abramovitsj sin 15 år yngre kjæreste, Dasha Zhukova (32). Humøret så ut til å være på topp før kampen, og da hjemmelaget gikk opp i 1-0 ved Fernando Torres.

Men så ble laget tatt på senga av gjestene.

Dermed går det mot en tittelløs sesong for Chelsea. De færreste tror at dette får konsekvenser for manager José Mourinho. Abramovitsj visste nøyaktig hva han gjorde da han hentet portugiseren tilbake.

Så lenge Chelsea har vært med på å prege sesongen - både nasjonalt og internasjonalt - får Mourinho etter alle solemerker ett år til. Og en sjekk å handle for.

To barn Privat går det mer på skinner for Abramovitsj. Han og den Moskva-fødte Dasha Zhukova har to barn, Aaron Alexander (4) og Leah Lou (1).

Hun blir beskrevet som «filantrop, entreprenør og motedesigner». Men strengt talt trenger hun ikke å jobbe. Abramovitsj er god for flere milliarder kroner og er blant de rikeste i verden.

Men i går kveld var det Chelsea som gjaldt. Adrian López, Diego Costa og Arda Turan satte en effektiv demper for festen da de sendte Atletico Madrid til Champions League-finalen.

Motstander: Real Madrid. Dato: 24. mai, i Lisboa.

PÅ VIP-TRIBUNEN:  Roman Abramovitsj og kjæresten Dasha Zhukova i samtale på Stamford Bridge i går. FOTO: NTB SCANPIX
PÅ VIP-TRIBUNEN: Roman Abramovitsj og kjæresten Dasha Zhukova i samtale på Stamford Bridge i går. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer