Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå er det bare Leo igjen

NEWCASTLE (Dagbladet): Newcastle-Liverpool 0-2 e.e.o. -Nå er det bare meg igjen gutter, sa Øyvind Leonhardsen til Stig Inge Bjørnebye og Bjørn Tore Kvarme. Da Liverpool gikk til semifinalen satt nemlig to av tre nordmenn i dress på St. James' Park.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Og til alle bankende og norske Liverpool-hjerter: Leo forblir i laget, ingen tvil om det. Men spørsmålet er om han ikke burde scoret og avgjort denne kvartfinalen før det gikk til ekstraomganger. Og absolutt alle kreftene forsvant.

-Kanskje, sier Leo. -Jeg hadde par muligheter som kunne gitt mål.

Newcastle spilte som Liverpool på sitt verste - det vil si på tvers - og var ingen ting framover. Liverpool sleit, holdt orden på det bak og fikk betalt da Michael Owen og Robbie Fowler viste fram sine ypperts egenskaper. Men Liverpools scoringer var mye mer enn bare kliniske avslutninger av to av de beste i bransjen. De kom etter overganger i ultraklassen, det vil si hurtighet og presisjon i omstillinga fra forsvar til angrep.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!