Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nå er det gutta som teller

Tidligere i dag ble Klepp-jentene slått ut av Norway Cup. Nå blir det fullt fokus på gutta.

Få timer etter kvartfinaletapet for Røa var Klepp-jentene tilbake på Tveita skole der de holder til under Norway Cup. Tapet var nesten glemt. Nå sto sminke, klær og gutter i fokus.

- Nå skal vi ut på byen. Det blir vel en tur på disko. Det er ikke noe å finne på her på skolen. Vi er nødt til å komme oss ut, sier Regine Braut (15).

- Det er så kjipt at vi kanskje skal hjem allerede i morgen. Nå skal vi heie på gutta i semifinalen i morgen. Vinner de får vi bli til finalen på lørdag, sier Siv-Elise Friestad (15) til Dagbladet.no.

Siv-Elise er kjæreste med Bjarte fra guttelaget, og kommer nok til å heie litt ekstra når gutta spiller semifinale klokka tolv i morgen.

Flesteparten av Klepp-jentene har ikke kjæreste, men at de har sett mange aktuelle kjæreste-emner i løpet av uka er det liten tvil om.

- Det kryr av kjekkaser på Norway Cup, sier jentene.

Jentene stortrives i hovedstaden. I tillegg til fotball har jentene også fått god tid til shopping.

- Vi har handlet masse klær og spist mye McDonalds-mat. Mange har brukt rundt 2000 kroner denne uka - såpass må man nesten regne med, sier Regine.

GLEDER SEG: Therese Horpestad gleder seg til bytur med lagvenninne.
PAR PÅ SLETTA: Siv-Elise og Bjarte er det store kjæresteparet i Klepp-leiren.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media