Nå er det ingen som kaller Ighalo for «mammadalt» lenger

Henning Berg og Jo Inge Berget hyller tidligere Lyn-spiss.

RADARPAR: Tidligere Lyn-spiss Odion Ighalo danner et fryktet spisspar i Watford sammen med Troy Deeney (t.v.). Seks kamper ut i årets Premier League-sesong preger nigerianske Ighalo toppscorerlista i England. Foto: NTB Scanpix
RADARPAR: Tidligere Lyn-spiss Odion Ighalo danner et fryktet spisspar i Watford sammen med Troy Deeney (t.v.). Seks kamper ut i årets Premier League-sesong preger nigerianske Ighalo toppscorerlista i England. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag spiller Odion Ighalo (26) og Watford hjemme mot Crystal Palace i Premier League. Med fire scoringer på de seks første kampene er den tidligere Lyn-spissen blant de heteste spissene på fotballøya for øyeblikket.

Blant de som gleder seg mest over det er tidligere Lyn-trener Henning Berg - som i dag er trener i polske Legia Warszawa.

Solgt med Jo Inge Berget - Det er gøy å se at skuddfinta funker i Premier League også, ikke bare i Tippeligaen, sier Henning Berg til Dagbladet.

Han hadde Igahlo under sine vinger i 2007 og fram til den nigerianske spissen og Jo Inge Berget ble solgt til den italienske klubben Udinese i en «pakkepris» på 24 millioner kroner i 2008.

Ighalo kunne ha endt opp i Brann da han forlot Lyn i 2008. Bergenserne skulle spille kvalifisering for Champions League etter seriegullet i 2007, og spissen ga uttrykk for at han gjerne reiste til Bergen.

Lånesoldat Men ferden gikk altså til Italia for både Ighalo og Berget, og siden har begge levd omflakkende fotballiv - men i dag nyter de stor suksess i henholdsvis Watford i Premier League og i svenske Malmö, med blant annet Champions League-spill med Åge Hareide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.