- Nå er det mitt lag der ute

Solskjærs legger hodet på blokka før fredagens serieåpning.

SKAL RYKKE RETT OPP: Før seriestarten har Ole Gunnar Solskjær ingen å skjule seg bak om ikke Cardiff lykkes i Championship-sesongen. 
 


Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency / NTB scanpix
SKAL RYKKE RETT OPP: Før seriestarten har Ole Gunnar Solskjær ingen å skjule seg bak om ikke Cardiff lykkes i Championship-sesongen. Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency / NTB scanpixVis mer

Ole Gunnar Solskjær forbereder seg til livet i mesterskapsserien. Nordmannen håper Cardiff rykker rett opp igjen.

Solskjær ble hentet inn som ny Cardiff-manager i januar, men klarte ikke å redde waliserne fra nedrykk fra Premier League.

I helgen spilte laget sin siste treningskamp i sesongoppkjøringen (3-3 mot tyske Wolfsburg). Solskjær mener spillerne er klare for fredagens serieåpning mot Blackburn på Ewood Park.

- Det er mitt lag der ute. Jeg kan se et lag som liker å spille på denne måten. Liker å få ballen, å flytte ballen og å skape sjanser. Jeg gleder meg til sesongen starter, sier Solskjær til Cardiffs nettsted.

Han ønsker å spille attraktiv fotball når laget skal jakte opprykk denne sesongen.

- Taktikken vil avhenge av motstanderen og forholdene. Vi har vår spillestil, og vi ønsker at den skal komme tydelig fram, men vi må også forsvare oss bra.

- Vi ønsker å skape problemer for motstanderen med måten vi spiller på. Det kan være nytt for noen av klubbene i mesterskapsserien, og forhåpentlig kan vi lage noe trøbbel for dem. Vi må også håndtere hva de kommer med mot oss, forteller Solskjær.

(NTB)