- Nå er det opp til Tarik

FFK bekrefter godtatt Le Mans-bud.

(Dagbladet.no): Fredrikstad bekrefter i morgentimene på onsdag at klubben er enige om et salg av spissjuvelen Tarik Elyounoussi til Le Mans.

- Fredrikstad fotballklubb og franske Le Mans har blitt enige om en overgang for Tarik Elyounoussi. Nå er det opp til Tarik om han vil forlate FFK til fordel for den franske klubben, skriver klubben i en melding på egne hjemmesider.

Spillerens rådgiver, Tore Pedersen, ønsker imidlertid ikke si for mye om hva Elyounoussi selv tenker om en mulig overgang til den franske toppserieklubben.

- Vi har en dialog på det, men vi tar det utover dagen. Når noe mer er klart vil det komme på Fredrikstads hjemmesider, sier Tore Pedersen til Dagbladet.no onsdag morgen. 

Med det norske overgangsvinduet stengt fram til 1.august, kommer 20-åringen til å ta del i kampene mot Lillestrøm, Stabæk og Brann før han eventuelt slår følge med Fredrik Strømstad til fransk fotball.

FÅR GÅ HVIS HAN VIL: Fredrikstad har akseptert Le Mans\' bud på Tarik Elyounoussi (t.h.). Nå er det opp til spilleren selv om han ønsker å gå. Foto: Lise Åserud/Scanpix
FÅR GÅ HVIS HAN VIL: Fredrikstad har akseptert Le Mans\' bud på Tarik Elyounoussi (t.h.). Nå er det opp til spilleren selv om han ønsker å gå. Foto: Lise Åserud/Scanpix Vis mer
- Nå er det opp til Tarik