Real Madrid jakter Alexander Isak:

Nå er det Sveriges tur til å miste gangsynet og drikke spriten bar, rett fra flaska

Sverige har fått sin egen Martin Ødegaard. Dessverre for Alexander Isak (17) har ikke blågult lært noe av barnesykdommene som herjet Norge.

REAL MADRID NESTE?:  Sveriges Alexander Isak (17) scoret mål i sin andre landskamp for Sverige (ligalandslaget), den første fra start mot Slovakia i Abu Dhabi sist torsdag. Nå tyder veldig mye på at han gjør som Martin Ødegaard og velger Real Madrid. Foto: Adam Ihse / TT 
REAL MADRID NESTE?:  Sveriges Alexander Isak (17) scoret mål i sin andre landskamp for Sverige (ligalandslaget), den første fra start mot Slovakia i Abu Dhabi sist torsdag. Nå tyder veldig mye på at han gjør som Martin Ødegaard og velger Real Madrid. Foto: Adam Ihse / TT  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DEBATTEN ER DEN samme akkurat som drømmene, hysteriet og den faglige ignoransen. Det er bare navnene som er forskjellige. Hos oss het han Martin Ødegaard og var verdens kanskje beste 98-spiller. I Sverige heter han Alexander Isak og er en av 99-årgangens mest ettertraktede. Og fellesnevneren er Real Madrid, verdens største fotballklubb.

Pluss et hylekor som nå snakker svensk.

MARTIN ØDEGAARD VAR 15 år og 245 dager gammel da han debuterte for Norge A (ligalandslaget) mot Emiratene 27. august 2014. Med det ble han tidenes yngste norske landslagsspiller i fotball. Noen måneder seinere gikk han til Real Madrid etter å ha vært ønsket av samtlige storklubber i Europa.

Fotball-Norge gikk av skaftet.

ALEXANDER ISAK VAR 17 år og 109 dager da han debuterte for Sverige A (ligalandslaget) 8. januar 2017. Med det ble han Sveriges yngste landslagsspiller på 106 år. Nå tyder alt på at Real Madrid også signerer denne skandinaviske tenåringen foran nesa på de samme klubbene som beilet Martin.

Basert på det jeg har lest, hørt og debattert i løpet av helga tyder alt på at det nå er Fotball-Sveriges tur til å miste fornuften.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer