Nå er enda en Lyn-profil solgt....

Stefanutto vender hjem.

SOLGT: Lyns Shane Stefanutto avslutter norgeskarrieren mot Liverpool på Bislett i kveld. 29-åringen vender nå hjem til Australia.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .
SOLGT: Lyns Shane Stefanutto avslutter norgeskarrieren mot Liverpool på Bislett i kveld. 29-åringen vender nå hjem til Australia. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .Vis mer

(Dagbladet.no): Shane Stefanutto er den neste i rekka av profiler som forlater Lyn. Venstrebacken vender hjem til Australia og North Queensland Fury så snart alle praktiske detaljer er i orden, melder klubben på lyn.no

- Den australske klubben kom opp med et godt tilbud, og når Shane også ønsket seg hjem etter mange år i Norge, var det en grei beslutning. Dette sparer oss for en del kostnader og klubben får en god overgangssum, sier sportssjef i Lyn, Rolf Magne Walstad.

Stefanutto har spilt et og et halvt år i Lyn og kom til klubben fra Lillestrøm.

Avslutter mot Liverpool
- Det er trist for meg å forlate lagkameratene mine i Lyn, særlig i denne situasjonen, men nå bød muligheten seg, sier Stefanutto, som er gald klubben får noe igjen:

- Lyn får penger for meg, og jeg får muligheten til å spille i proffligaen i hjemlandet. I tillegg til at vi flytter hele familien hjem, hvilket var veldig viktig, sier 29-åringen.

Stefanutto spiller dermed sin siste kamp i Lyn-trøye akkurat nå, mot Liverpool på Bislett.

Indridi Sigurdsson gikk til tidligere i uka til Viking, mens Diego Guastavino har gått til Brann. Trener Kent Bergersen har fått sparken.