Nå er enda en Lyn-profil solgt....

Stefanutto vender hjem.

SOLGT: Lyns Shane Stefanutto avslutter norgeskarrieren mot Liverpool på Bislett i kveld. 29-åringen vender nå hjem til Australia.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .
SOLGT: Lyns Shane Stefanutto avslutter norgeskarrieren mot Liverpool på Bislett i kveld. 29-åringen vender nå hjem til Australia. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Shane Stefanutto er den neste i rekka av profiler som forlater Lyn. Venstrebacken vender hjem til Australia og North Queensland Fury så snart alle praktiske detaljer er i orden, melder klubben på lyn.no- Den australske klubben kom opp med et godt tilbud, og når Shane også ønsket seg hjem etter mange år i Norge, var det en grei beslutning. Dette sparer oss for en del kostnader og klubben får en god overgangssum, sier sportssjef i Lyn, Rolf Magne Walstad.

Stefanutto har spilt et og et halvt år i Lyn og kom til klubben fra Lillestrøm.

Avslutter mot Liverpool- Det er trist for meg å forlate lagkameratene mine i Lyn, særlig i denne situasjonen, men nå bød muligheten seg, sier Stefanutto, som er gald klubben får noe igjen:

- Lyn får penger for meg, og jeg får muligheten til å spille i proffligaen i hjemlandet. I tillegg til at vi flytter hele familien hjem, hvilket var veldig viktig, sier 29-åringen.

Stefanutto spiller dermed sin siste kamp i Lyn-trøye akkurat nå, mot Liverpool på Bislett.

Indridi Sigurdsson gikk til tidligere i uka til Viking, mens Diego Guastavino har gått til Brann. Trener Kent Bergersen har fått sparken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer